P

PICKNICKEN IN ROOSENDAAL: 4 x MOOIE PLEKKEN

weekend tips amsterdam juli - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam juli - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam

De zon schijnt en de rosé mag weer open dus hoogtijd voor een picknick! In Roosendaal zijn de leukste picknickplekjes te vinden. Benieuwd waar je precies moet zijn in deze stad in Brabant? Hieronder vind je 4 mooie plekken om te picknicken in Roosendaal.

Vind hier 4 mooie plekken om te picknicken in Roosendaal >

1. Emile van Loonpark

In het Emile van Loonpark voelt het alsof je midden in de natuur zit, maar dit stadspark ligt midden in het centrum van Roosendaal. Strijk neer op het gras en geniet van de rust. In het park vind je bijzondere bomen en er liggen wandelpaden rondom de vijver. Leuk in dit park: het kunstwerk D’Ouwe Sok, een kunstwerk voor en door alle Roosendalers. 

2. Vrouwenhofpark

Het Vrouwenhofpark (bekend van de food- en muziekfestivals) is hét stadspark van Roosendaal. In de zomer kan je in dit park iedere woensdagavond genieten van live optredens, terwijl je geniet van een heerlijke picknick! Ook leuk: ga dichtbij het openluchttheater zitten. Zo kun je van meegenieten van het openluchttheater!

3. Burgemeester Godwaldtpark

Liever buiten het centrum picknicken? Dan is het Burgemeester Godwaldtpark een echte aanrader! In dit grote park zoek je op zomerse dagen verkoeling onder de grote bomen of kun je lekker bakken in de zon. Er is plek voor iedereen, maar het is er vaak heerlijk rustig.

4. Burgemeester Coenenpark

Net buiten het centrum, op 2 minuten lopen van het treinstation van Roosendaal vind je het Burgemeester Coenenpark. Dit park ligt in de statige Parklaan, aan het water en is op zomerse dagen de ideale plek voor een picknick. Flesje wijn mee, hapjes mee en gaan!

Tips nodig voor de perfecte picknick? Hier vind je ze:

Vind hier de perfecte picknick drankjes >
Hier vind je de lekkerste picknick recepten >
Op zoek naar een leuk picknickkleed? Dit zijn onze favorieten >
Ook leuk! Vind hier toffe picknickmanden >

En, waar in Roosendaal strijk jij binnenkort neer voor een heerlijke picknick?

CategoriesChill