E

Een extra persoonlijke touch op jouw bruiloft: 4 tips!

persoonlijke touch op jouw bruiloft

Misschien wist je al lang dat hij de ware was. Of misschien heb je er jarenlang op los gedatet om dan nu eindelijk die ene tegen het lijf te lopen. Hoe het ook zit, je bent er klaar voor: jij hebt jouw soulmate gevonden, jullie gaan trouwen en je kan niet wachten tot die ring aan je vinger fonkelt. Maar voordat het zover is, is er nog een waslijst met dingen die geregeld moeten worden voor de bruiloft!  

Heel belangrijk dus om voordat je je verliest in de drukte even goed de tijd te nemen om over een aantal dingen na te denken. Het moet natuurlijk wel de mooiste dag van je leven worden. Wij geven je 4 tips waarmee jij een persoonlijke touch kunt geven aan je bruiloft, zodat deze speciale dag nóg specialer wordt voor jou en je gasten. 

1. Nostalgische locatie 

  Denk goed na over waar je je bruiloft wil houden. Het kiezen van een locatie biedt de ultieme kans om een persoonlijk element toe te voegen aan de sfeer van jouw bruiloft. Komen jij en je geliefde vaak op het strand? Is er een bepaald kerkje dat jullie samen bezocht hebben dat een indruk bij  jullie heeft achtergelaten? Een plek waar jullie een mooie herinnering hebben samen is zeer geschikt voor het houden van een bruiloft. Ook kan je bijvoorbeeld de receptie achteraf op een voor jullie bijzondere plek houden. Wellicht dat ene kroegje waar jullie elkaar voor het eerst zagen? 

  2. Gepersonaliseerde kaart 

   Voeg een kleine persoonlijke noot toe aan jullie trouwkaart, een mooie manier om je gasten extra enthousiast te maken voor de grote dag. Ook save the date kaarten kunnen leuk zijn. En hiermee doe je je vrienden en familie trouwens ook een plezier, want zo kan er geen enkele onduidelijkheid bestaan over welke datum ze vrij moeten houden. Je trouwkaart en save the date kaart kun je in dezelfde stijl opmaken. Geef er je eigen tintje aan door te spelen met vormen, kleuren, lettertypes, en toegevoegde elementen. Het toevoegen van een mooie foto van jullie samen geeft de kaart net dat beetje extra. 

   3. Muziek Playlist 

    Muziek is ongetwijfeld één van de beste sfeermakers op elk evenement en mag ook op jouw bruiloft absoluut niet ontbreken. Bedenk van tevoren welke muziek je passend vindt op welke momenten van de dag, en maak een playlist waarin alles geordend is. Kies muziek die iets voor jou en je partner betekent. Tip: laat elk van je gasten 1 of 2 nummers inzenden voor een swingende afterparty: dansen gegarandeerd! 

    4. Voorwerp van sentimentele waarde 

     Heb jij in jouw familie bepaalde voorwerpen die je aan je dierbaren doen denken en van sentimentele waarde zijn? Integreer deze dan in jouw bruiloft. Bijvoorbeeld sieraden van oma die je kunt dragen tijdens de receptie, een tiara of tas van de bruiloft van je moeder, of bepaald servies of servetten die al lang meegaan in de familie. Doordat er een verhaal zit achter deze gebruiksvoorwerpen, geeft het net dat extra stukje meer betekenis aan jouw bruiloft.  

     Een bruiloft organiseren kan veel werk zijn, maar met deze tips ben je goed voorbereid en kun je niet anders dan genieten op jullie grote dag! 

     CategoriesNiet gecategoriseerd