6

6 x PASTEL DE NATA IN AMSTERDAM

pastel de nata amsterdam - pastel de nata kopen amsterdam - pastel de nata bestellen - pastel de nata laten bezorgen - pastel de nata in amsterdam

De Pastéis de nata of Pastéis de Belém zijn een van de meest bekende lekkernijen uit de Portugese keuken. Ze zijn in bijna cafés en banketbakkerijen in het land te vinden. Ook in eigen land genieten van dit heerlijke gebakje? Hieronder vind je 6 adresjes voor Pastel de Nata in Amsterdam.

Zin in een Portugees gebakje? Vind hier 6 adresjes om Pastel de Nata te kopen in Amsterdam > 

Molly’s Pie

Molly’s Pie is een restaurant/takeaway concept op de Jan Jan Evertsenstraat. Daarnaast hebben ze ook zoete taarten vers uit de oven en gelukkig voor ons zit daar ook Pastel de Nata bij! Kies uit de klassieke variant, een met rood fruit of gezouten karamel. Bestel de gebakjes via UberEats, Deliveroo en Thuisbezorgd.
Molly’s Pie >

Mister NATA

De missie van Mister NATA is om de ‘zon van Lissabon’ naar Nederland te brengen en dit doen ze dus door de heerlijke Pastel de Nata te verkopen. Ze importeren de gebakjes daarom ook echt uit Portugal. Al zin gekregen in koffie met dit lekkers? Bestellen bij Mister NATA doe je hier >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mister NATA (@mister_nata)

pastel de nata Amsterdam

Casa Bocage

Casa Bocage is een fijne delicatessenwinkel in ambachtelijke Portugese producten op de Haarlemmerstraat. Hun assortiment is groot en vernieuwend en ze zijn continu op zoek naar de laatste trends uit heel Portugal. Ook hier kan de Pastel de Nata natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ze halen in de winkel of bestellen via UberEats!
Casa Bocage >

Handig! Met deze tips maak jij thuis de beste koffie >

Coffee bar IKEA

Bij deze coffee bar van de IKEA (in Amsterdam) kun je goede en duurzame koffie bestellen die gemaakt wordt van UTZ Certified koffiebonen. Ook vind je in deze bar heerlijke Pastel de Nata, die verreweg het meest populaire lekkernij is dat hier bij de koffies wordt besteld. Perfect om even langs te gaan na of tijdens een bezoekje van de winkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Map of Europe (@map_of_europe)

pastel de nata kopen // pastel de nata laten bezorgen // pastel de nata bestellen // pastel de nata kopen amsterdam // pastel de nata laten bezorgen amsterdam

 

Il Tramezzino

Deze zaak vind je op de Haarlemmerstraat, tussen Amsterdam Centrum en de Jordaan. Il Tramezzino behoort tot de eerste winkels in Nederland waar Tramezzini (Venetiaanse sandwiches) worden gemaakt.  Ze serveren heerlijke koffie, tramezinni, panini, salades en kleine taartjes zoals Pastel de Nata.
Il Tramezzino >

Tripje Lissabon? 23 x hotspots & to do’s >

De Laatste Kruimel

In deze taartenwinkel in hartje Amsterdam kun jij je geluk niet op als het om taart en gebakjes gaat. Van scones en dagvers brood tot quiches en muffins. Alles wordt hier ambachtelijk en met liefde gemaakt. Net zoals de Pastel de Nata!
De Laatste Kruimel >
En, bij welke van deze 6 adresjes in Amsterdam ga jij binnenkort een heerlijke Pastel de Nata kopen?

CategoriesFijne Foodspots