E

EMILY IN PARIS FAN? DAN VIND JIJ DEZE SERIES OOK LEUK

emily in paris soortgelijke series - emily in paris serie - emily in paris serie - vrouwelijke series netflix - series voor vrouwen - vrouwen serie - emily in paris series - vrouwelijke serie

Je kent ze wel, van die heerlijke girly series. Soms te slecht voor woorden, maar oh zo lekker om af en toe naar te kijken. Ben jij op zoek naar girlproof series à la Emily in Paris? We got you covered! Hieronder vind je 22 series die jij gezien moet hebben.

Vind hier de series die jij zeker leuk vind als je Emily in Paris ook leuk vond >

The Bold Type

Het verhaal is geïnspireerd door het leven van Cosmopolitan hoofdredacteur Joanna Coles. Je krijgt een kijkje in de levens van de verantwoordelijken van een wereldwijd vrouwenmagazine. Hun strijd gaat over het vinden van je identiteit, het managen van vriendschappen en het breken van je hart, terwijl je de perfecte jeans draagt om elk lichaamstype te flatteren. 
IMDb: 7,9

Virgin River

Virgin River is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr en gaat over Melinda Monroe, die een advertentie beantwoordt om als verpleegkundige in de stad Virgin River te werken. Ze denkt dat dit dé plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo is als ze had verwacht..
IMDb: 7,5

Ook leuk! Vind hier de plekken uit Emily in Paris die je wilt bezoeken >

Valeria

Een schrijfster zit zowel in een creatieve crisis als een huwelijkscrisis en vindt haar toevlucht en steun in haar drie beste vriendinnen. De Netflix serie is gebaseerd op de romans van Elisabet Benavent en een echte must see als het gaat om vrouwelijke series. Wedden dat je 100 x zult denken: ‘wat herkenbaar dit!’…
IMDb: 6,5

Plan Coeur (The Hook Up Plan)

‘Plan Cœur’ speelt zich af in Parijs, waar een groep vrienden hun vriendin Elsa willen helpen. Ze is namelijk al veel te lang vrijgezel en niet kan begrijpen waarom ze geen geluk heeft in de liefde. In een poging om haar zelfvertrouwen te vergroten, schakelen Charlotte en Emilie een gigolo in om haar vertrouwen in daten, relaties en het vinden van liefde te herwinnen.
IMDb: 7,2

Nog meer leuke series (voor vrouwen) om te kijken vind je hier:

Dix pour cent
Outlander
Younger
White Lines
Dertigers (NPO)
Madre Solo hay Dos
Bridgerton
Jane the Virgin
Ginny & Georgia
Dash & Lily
Never Have I Ever
Sex Education
Hjem til Jul
Atypical
Good Girls
Working Moms
The Ranch
Grace & Frankie

En, welke van deze vrouwelijke series ga jij binnenkort bingen?

CategoriesChill