P

PAASCOCKTAIL: PINEAPPLE PAAS PROSECCO

Yes! Het is Pasen en dat mag gevierd worden met goed eten & lekkere drankjes. Dan kunnen we voor een ‘standaard’ Mimosa gaan, maar wij zouden Girls Who Magazine niet zijn als we met geen speciale Paascocktail drinken. Onze drink-specialist Kylie heeft weer een heerlijk recept voor jullie klaargezet. Perfect voor jullie Paasbrunch!

Wat wij zo leuk vinden aan Pasen? Brunchen! Wat wij zo leuk vinden aan Brunchen? Je hebt een gegronde reden om alcohol te drinken voor 12:00 uur ’s middags. Oké, dit klinkt best alcoholistisch alcohollist, maar hé! Je bent een drink-editor of niet!
Maar goed, met Pasen moet alles er natuurlijk Paasbest uitzien. En dat geldt natuurlijk net zo goed voor de cocktails. Het is óf er helemaal voor gaan, of helemaal niet! Wij gaan er natuurlijk helemaal voor. Dus: ff geen Bloody Mary’s tijdens de brunch, maar een vrolijke tropische en Paascocktail!

Mooi meegenomen: met deze Pineapple Paas Prosecco krijg je gelijk een gedeelte van je dagelijks benodigde hoeveelheid fruit binnen! WIN-WIN!

Wat heb je nodig?

Niet zoveel gelukkig!

– ½ ananas
– 75 ml prosecco
– 50 ml Limoncello
– takje munt

Prosecco & Pineapple Paascocktail

200.000 unieke bezoekers per maand?
Fitbeauty Teni verteld je hoe!

Hoe maak je deze Pineapple Paas Prosecco

We hebben dit recept supereasy gemaakt voor jullie! Simpelweg omdat het niet zo gezellig is om lang in de cocktailkeuken te staan tijdens Pasen. Hoe maken we deze heerlijke Paascocktail?

Snijd de ananas in stukjes en doe deze samen met de 50 ml Limoncello in een blender. Blend tot een smooth geheel. Schenk de sap uit de blender samen met de prosecco in een glas en roer het kort door, zodat het goed mengt en een mooi drankje wordt. Garneer met muntblaadjes. Als je twee muntblaadjes een beetje schuin in het drankje steekt lijken het net twee paashaasoortjes.

Yes! Het is Pasen en dat mag gevierd worden met goed eten & lekkere drankjes. Dan kunnen we voor een Mimosa gaan, maar wij zouden Girls Who Magazine niet zijn als we geen speciale Paascocktail drinken. Onze drink-specialist Kylie heeft weer een heerlijk recept voor jullie klaargezet. Perfect voor jullie Paasbrunch!
Prosecco & Pineapple Paascocktail

Cute, right? Have a tasty Easter babes!