W

WINNEN: EEN OVERNACHTING IN LUXE BAILEYS KAMER, BIJ MORGAN & MEES

Baileys Holiday Re-Treat

Boetiekhotel Morgan & Mees – je weet wel – met die prachtige kamers en dat leuke terras heeft een wel héle leuke samenwerking. Een van hun luxe suites wordt omgetoverd tot een ultieme Baileys Holiday Re-Treat. Inclusief flink portie pampering en verwennerij (hallo massage, hallo cocktails, hallo diner). Nu komt het goede nieuws: jij kunt een overnachting winnen.

24 uur opladen

De marathon aan sociale verplichtingen staat weer om de hoek. Héel leuk allemaal, maar tijd voor jezelf in december? Ho maar. Dus, met de vele sociale verplichtingen, guur weer en de eindejaarsdeadlines is dit dé kans om binnen 24u lekker op te laden. Samen met je favoriete +1, want samen is alles toch een tikkeltje leuker.

Winnen: de ultieme december getaway

Wat je precies wint? Van warme chocolademelk tot een treat bar vol met lekkernijen. Van een vijfsterrenmassage op de hotelsuite en van een Baileys-cocktail én een uitgebreid diner. Kans maken op deze december getaway, tussen 14 en 19 december? Laat via deze link weten waarom jij deze overnachting wil winnen. Maak extra kans door jouw motivatie ook hier te delen. De actie loopt tot 30/11!

CategoriesWeekend tips