O

ORIGINELE WORKSHOPS IN DEN BOSCH: 7 x TIPS

Cooking workshop

In het Brabantse Den Bosch zit je goed voor veel gezellige, originele en creative workshops. Wat dacht je van een kookworkshop of een workshop koe schilderen? GIRLS WHO geeft 7 x tips.

1. Maak je eigen Bossche bollen

Gek op de bekende Bossche bol? Boek dan snel een workshop Bossche bollen maken! Tijdens de workshop leer je hoe je de perfecte Bossche bol maakt. Na afloop mag je je eigen bol natuurlijk opsmikkelen. De prijs (€38 per persoon) is inclusief uitleg over de geschiedenis, alle ingrediënten, het maken en lekkere thee. Hier bestel je deze workshop >

Meer originele workshops in Den Bosch vind je hieronder >

2. Beschilder je eigen servies

Is dat nou niet leuk? Bij Kop & Schotel kun je een workshop aardewerk beschilderen. Tijdens deze originele workshop in Den Bosch ga je aan de slag (met behulp van sjablonen) om je eigen bord, kopje, schaaltje te decoreren. Het glazuren en afbakken laat je aan Kop & Schotel over. Het geglazuurde aardewerk kan op afspraak worden opgehaald.

3. Haal de masterchef in jezelf naar boven

Tijdens deze leuke kookworkshop in Den Bosch haal je de masterchef in jezelf naar boven! Bij Cuhabo staan specialisten klaar om met een groepje aan de slag te gaan. Van koken op sterrenniveau tot het maken van Asian streetfood, er is voor ieder wat wils.

Kookworkshop Den Bosch >

4. Nog een leuke schilderworkshop: koe schilderen

Niet weg te denken uit het Nederlandse landschap: de zwart-witte koe. Hoe leuk is het als je een mini-koe naar jouw eigen inzicht en smaak heb beschilderd thuis hebt staan? Ga aan de slag en beschilder de blanco papier- maché koe tijdens een workshop koe schilderen. Klik hier voor meer informatie.

5. Maak je eigen droogbloemen krans

Droogbloemen zijn helemaal hip! Tijdens deze creatieve workshop kun je kiezen uit een goudkleurige of zilverkleurige ring. Daarnaast heb je de keuze om de krans te maken met gekleurde bloemen of in natuurlijke tinten en grassen. In 2 / 2,5 uur heb je een prachtige droogbloemen krans die je mee naar huis kunt nemen. Het atelier zit in Amsterdam en Den Bosch. Daarnaast kan de workshop ook op locatie worden gegeven!

6. Ontwerp je eigen cartoons

Bij Studio Bajo kun je een hele leuke workshop cartoons en strips tekenen volgen. Samen met eigenaar Bart ga je aan de slag met je eigen illustraties, cartoons, strips en animaties. Je krijgt inzicht in eenvoudige (basis) vormen en wordt er ook meer over diepte en perspectief uitgelegd. Gegarandeerd een leerzame middag!

Ook leuk: 16 x Workshops in Amsterdam >

7. Leer het toepassen van het mentalisme

Say what? Ja, het mentalisme! Ben je ook fan van de serie The Mentalist? De hoofdpersoon in deze serie is in staat om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk alles mogelijk leek. Misschien vind je dit ook interessant en leer je tijdens deze workshop Mindfuck de trucjes.

Welke workshop in Den Bosch lijkt jou het leukste?

CategoriesNiet gecategoriseerd