R

RUM ROOM IS DÉ NIEUWE GIFTSTORE IN DE 9 STRAATJES

giftstore 9 straatjes - bacardi rum room

Struinen door de Negen straatjes in Amsterdam Centrum is altijd al leuk, maar als de feestmaand dichterbij komt is het echt een uitje. Vintage shops hier, boutique winkeltjes daar.. En leuk nieuws: vanaf donderdag 18 november komt er een nieuwe aanwinst bij: Rum Room.

Na eerdere successen van de Rum Room in Antwerpen, Hamburg en Londen opent Bacardí op donderdag 18 november voor het eerst haar deuren in Nederland. Bij Rum Room stap in de wereld van ‘s werelds meest bekroonde rum en maak je op bijzondere wijze kennis met onder andere Añejo Cuatro en Reserva Ocho.

Ook leuk: met dit spel leer je jouw vrienden nóg beter kennen >

Kunstzinnige giftboxen

Ben je op zoek naar een tof cadeau voor een rumliefhebber? Dan is dit jouw go to. De rums zijn worden verpakt in exclusieve giftboxen. Kunstenaar Floor van het Nederend, een gevestigde illustrator en schilder, heeft hiervoor drie verschillende designs ontworpen die gebruikt.

Openingstijden Bacardí Rum Room

Deze tijdelijke giftshop is tot en met 31 december te bezoeken (van 10:00 tot 19:00) in de Oude Spiegelstraat 3 in De 9 Straatjes. Lukt het je niet om in deze periode naar Amsterdam af te reizen, bezoek de Rum Room dan online op. De webshop verkoopt, net als in de Rum Room, de drie premium rums Añejo Cuatro, Reserva Ocho & Gran Reserva Diez aan.

CategoriesGive