8

8 x ONLINE OUTLETS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

online outlet - online outlets - outlet - shoppen - goedkoop merken shoppen - kledingoutlet - online shoppen tips

Online shoppen: met de dag wordt het makkelijker en is er meer assortiment. Met een paar klikken op de knop heb je binnen enkele dagen een mini winkeltje in je eigen huis en kun je in je eigen plekje op je eigen tempo kleding passen – ideaal! Maar wat zijn nu de leukste online outlets om in de gaten te houden?

Check hier 8 x online outlets voor kleding >

1. Otrium

Bij Otrium vinden ze dat alle kleding gedragen moet worden. Veel mode blijft onverkocht. Ze verkopen dan ook vanuit honderden fashion outlet stores. Slimmer voor je portemonnee, garderobe én mode-industrie!

2. Dress For Less

Dress-for-less GmbH is opgericht in 1999 met zijn hoofdvestiging in Duitsland en distribueert meer dan 350 modemerken over 56 landen wereldwijd. Met meer dan 1 miljoen vaste klanten is dress-for-less één van Europa’s grootste online outlets. 

10 x Duurzame merken badkleding om in te stralen >

3. Zalando Lounge

Iedereen kent Zalando, maar niet iedereen Zalando Lounge. Hier is iedere dag anders! Ontdek elke dag een nieuw aanbod geselecteerd uit meer dan 2.500 topmerken en bespaar tot 75%! Met zoveel merken is er voor ieder wat wils.

4. Limango

Vergelijkbaar is Limango. In plaats van een vast assortiment, biedt Limango iedere dag nieuwe verkoopacties van selecte merken aan met een flinke korting tussen de 30% en 70%. Limango is een private shopping club.

5. Maison Lab

Masion Lab is een Europese outlet waar je online kunt shoppen voor goedkope kleding. Een groot voordeel is dat de verzendkosten vanaf 50 euro ook gewoon gratis zijn. Maison Lab was een idee van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

6. De Bijenkorf Outlet

Als je aan luxe merken denkt, denk je al gauw aan de Bijenkorf. Gelukkig voor onze portemonnees hebben ook zijn een outlet pagina! Hier vind je veel van de merken die zij standaard verkopen, maar dan met een fijne afprijzing.

Schurende bovenbenen? Zo voorkom je het >

7. Bestsecret

Als er één exclusieve online outlet bestaat, is het Bestsecret wel. Het is bij Bestsecret alleen mogelijk om te shoppen op uitnodiging. Gelukkig zijn er op internet meerdere manieren te vinden hoe je die uitnodiging kunt bemachtigen.

8. Voorwinden

Op ruim 8.000 m2 is in ‘s-Gravendeel voor iedereen en elke activiteit de juiste outfit te vinden – ook online. Maar in het echt minstens zo leuk, aangezien je gratis kan parkeren en gratis je kleding op maat kan laten maken!

En, bij welke online outlet ga jij je volgende bonus uitgeven?

CategoriesDress Up