nieuwe hotspots rotterdam // rumah rotterdam
6

6 x NIEUWE HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Op zoek naar de nieuwste hotspots in Rotterdam? Here you go! Want ondanks Corona zijn er de afgelopen tijd genoeg nieuwe, toffe plekken bij gekomen! Heb jij ze al gespot? Geniet in overvloed van al het lekkers en leuks dat Rotterdam te bieden heeft – allemaal op 1,5 meter natuurlijk.

Hier vind je 6 x leuke, nieuwe hotspots in Rotterdam (september 2020) >

Bonza Koffie

Een goede kop koffie is niet zomaar gezet. Hier schenken ze specialty koffie’s afkomstig uit diverse werelddelen. Liever iets lokaals? Ze schenken je gerust één van de verschillende filterkoffie’s van lokale Rotterdamse koffiebranders. Zoek je een spot met goede koffie én een heerlijke plek om te werken? Look no further!
Bonza Koffie >
Adres: Zomerhofstraat 71, 3032 CK Rotterdam

Roast

“Serving bloody good coffee” en ook nog eens heerlijke gerechten! Een team van globetrotters aka vier cafeïneverslaafden hebben al hun er koffieboon-ervaring en kennis gebundeld om enkel het beste van het beste voor jou in te schenken. Give it a try!
Roast >
Adres: Middellandplein 21B, 3021 BV Rotterdam

nieuwe hotspots rotterdam - roast rotterdam - leuke hotspots rotterdamFoto door Laure van Rooij // Nieuwe hotspots Rotterdam // leuke hotspots Rotterdam

The Rumah 

Gelegen aan de authentieke straat Oude Binnenweg, vind je The Rumah: een sfeervolle cocktailkroeg. Geen poespas en zonder geouwehoer, maar gewoon goede cocktails zoals het hoort. “Rumah” betekent huis in het Indonesisch. En dat is precies wat ze willen meegeven aan hun gasten: Een plek om je thuis te voelen en je energie weer te kunnen opladen.
The Rumah >
Adres: Oude Binnenweg 110C, 3012 JG Rotterdam

Nog meer leuke hotspots in Rotterdam vind je hier >

Didi’s Stroopwafels

Verse stroopwafels die ook nog eens super instagramable zijn? Nu de zomer langzaamaan een einde komt is er niks lekkerder dan jezelf op te warmen met een kop koffie of thee met een verse stroopwafel! Top ‘m af met verschillende toppings zoals; pistachenootjes, oreo, salted caramel, nootjes… om je vingers bij af te likken!
Didi’s Stroowafels >
Adres: Oude Binnenweg 95-C, 3012 JA Rotterdam

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

✨GIVE AWAY✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yeaaah bijna de 2k followers bereikt! Daar hoort natuurlijk een leuke winactie bij. Wij geven een gratis stroopwafel naar keuze weg als je de volgende stappen hebt doorlopen:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Volg @didisstroopwafels⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Like deze foto⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. Laat een reactie achter en tag 3 vriendinnen⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 4. Deel deze foto op je story! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SUCCES! De winnaar wordt bekend gemaakt als de 2k volgers zijn bereikt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #waffles #wafflestore #waffle #rotterdam #rdam #netherlands #stroopwafel #stroopwafels #rotterdamfood #dutchfood #dutch #InsideRotterdam #dutchwaffle #rotterdamhotspot #rotterdamshots #wafflesofrotterdam #dutchwaffles #dutchsyrupwaffles #syrupwaffles #oudebinnenweg #stroopwafelrotterdam #didis #didisstroopwafels #chocolate #marshmellow #pink #giveaway #winactie

Een bericht gedeeld door Didi’s stroopwafels (@didisstroopwafels) op

 

COCO Rotterdam

Toe aan wat extra zomerdagen en tropische (of regenachtige, dat kan natuurlijk ook )vibes? Geniet van cocktails en authentieke bites bij COCO! Waan je in de Cariben en geniet van heerlijke hapjes met een Rotterdamse twist, vlees- of vegan gerechten van de kaart. Tip? De spicy chickenwings of COCO’s pom van oesterzwam en tempeh.
COCO Rotterdam >
Adres: 
Hoogstraat 45, 3011 PE Rotterdam

30 x Leuke dingen om te doen in Rotterdam >

Palmboompjes Pop-up Bar 

Ook al is het zonnige weer even ver te zoeken, zodra de zon schijnt is Palmboompjes open for business! Gelegen aan de Boompjeskade, geniet je hier van heerlijke cocktails en biertjes langs het water. Wees er snel bij, want deze zomerse hotspot wil je niet missen!
Palmboompjes Pop-up Bar >
Adres:
Boompjeskade 80, 3011 XE Rotterdam

Elke week of maand vind je weer een nieuwe hippe zaak, restaurant of bar op de hoek van de Rotterdamse straten. Laat je ons weten welke jouw nieuwe favoriet is?

Omslagfoto door Laure van Rooij
CategoriesFijne Foodspots