N

NIEUW SEIZOEN VAN DE BACHELOR: DEZE BEKENDE ZIT ERIN

nieuw seizoen bachelor - nieuw seizoen bachelor videoland - bachelor tony junior - bachelor tony - seizoen bachelor - nieuwe seizoen bachelor

Dat de Bachelor en Bachelorette een van onze guilty pleasures zijn, is geen geheim meer. Er waren al verschillende signalen dat er een nieuw seizoen zou komen. Maar nu lijkt het echt zo ver. Videoland plaatste deze week een video op hun Instagram-pagina, en daaruit is al op te maken wie de nieuwe Bachelor is.

Nieuw seizoen van De Bachelor volgen? Lees dan snel verder en kom erachter welke bekende erin zit >

The Bachelor

The Bachelorette was vorig jaar een regelrechte hit op Videoland. Alle drama met Gaby Blaaser en haar vrijgezellen mannen zorgde voor hoge kijkcijfers. Er werd al langer gepraat over of er een nieuw seizoen van De Bachelor of Bachelorette zou komen, en dat lijkt nu officieel te gaan gebeuren! Videoland plaatst namelijk deze week een post op hun Instagram, waarin een roos te zien is die door een hand wordt opgepakt.

Zin in een goeie dosis drama? Vind hier 7 leuke reality serie om te bingen >


Een bekende (hand)

Op de hand die deze roos pakt is namelijk heel kort een tatoeage te zien. Het is een soort streep op de duim en al snel kwamen mensen uit bij degene die precies die tatoeage heeft, namelijk Tony Junior. Hij heeft ondertussen op zijn Instagram-pagina bevestigd dat hij inderdaad de Bachelor is.

Aanmelden voor het nieuwe seizoen

Ben jij, net als Tony Junior, op zoek naar de liefde? Wil je hem beter leren kennen op een super romantische bestemming? Durf jij (op tv) jezelf echt te laten zien en dit avontuur met de Bachelor aan te gaan? Dan kun je je hier aanmelden!

Wanneer wordt De Bachelor uitgezonden? 

Het filmpje op het account van Videoland is slechts een stille hint. Wanneer de serie wordt uitgezonden, of de opnames (én de castings) al zijn geweest, is nog niet bekend. Nog even afwachten dus!

Kun jij niet wachten op een nieuw seizoen van De Bachelor? Kijk dan tot die tijd een oude terug!

Bron: Instagram // the bachelor nederland // bachelor 2021 // the bachelor 2021 // de bachelor // de bachelor tony junior // bachelor tony junior
CategoriesChill