N

NIEUWE FILMS & SERIES OP NETFLIX IN FEBRUARI 2021

netflix februari 2021 - nieuw op netflix 2021 - netflix releases februari 2021 - films op netflix februari 2021 - nieuwe series op netflix - documentaires op netflix

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in februari 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Onderstaande series, documentaires en films zijn vanaf februari 2021 te zien op Netflix in Nederland, maar wist je dat er ook een mogelijkheid is films van buiten Nederland te zien? Het verschil in aanbod per land verschilt namelijk flink, en door een VPN te gebruiken kun je deze op een veilige manier kijken. Dat komt omdat je IP-adres verborgen wordt, evenals alle gegevens die je uitwisselt met het internet.

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in februari 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in februari:

Firefly Lane (3 februari)

Tieners Kate en Tully zijn totaal verschillend, maar worden hartsvriendinnen op hun middelbare school. Tully is ambitieus en gedreven, terwijl Kate eigenlijk een rustig en simpel leven wil. Deze serie volgt Kate en Tully ongeveer 30 jaar. De vriendinnen delen alles met elkaar totdat één van hen de ander (te) hard kwetst… Weet hun lange vriendschap te overleven?
IMDb: onbekend

Invisible City (5 februari)

In een ondergrondse wereld leven bijzondere mythische wezens die zijn ontstaan uit allerlei Braziliaanse volksverhalen. Een detective zit vast in een moordonderzoek dat hem in het midden van een gevecht tussen deze twee werelden plaatst. Zal het hem lukken om ze lastige zaak op te lossen?
IMDb: onbekend

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (10 februari) 

Het beruchte Cecil Hotel in Los Angeles werd wereldbekend nadat gast Elisa Lam verdween. Deze serie is van dezelfde maker als ‘The Ted Bundy Tapes’. Is CSI een van jouw favoriete series? Dan raden we je zeker aan om The Vanishing at the Cecil Hotel te kijken!
IMDb: onbekend

Capitani (11 februari)

Het lichaam van een tienermeisje wordt gevonden in het bos bij het plattelandsdorp Manscheid, diep in het noorden van Luxemburg. Detective Luc Capitani wordt op de zaak gezet. Met moeite om de geslotenheid van de noorderlingen te doorbreken, is Capitani gedwongen afhankelijk van de hulp van een jonge politievrouw.
IMDb: 8,6

Behind Her Eyes (17 februari)

Louise is een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan bij een psychiater. Ze begint een affaire met haar baas en sluit een wel hele bijzondere vriendschap met zijn vrouw. Louises nieuwe vrienden spelen allebei een vreemd spelletje met haar, waardoor haar leven in gevaar komt.
IMDb: onbekend

Ook leuk! Vind hier de 10 beste Spaanse series op Netflix om te bingen >

Nieuwe documentaires en films op Netflix in februari:

Malcolm & Marie (5 februari)

Malcolm en Marie zijn een stel dat net een filmpremière heeft bezocht. Onderweg naar huis praten ze over van alles en nog wat, tot ze aan de praat raken over hun exen. Een gesprek dat luchtig begint, maar al snel in een heftige discussie veranderd.
IMDb: onbekend

Strip Down, Rise Up (5 februari)

De film van regisseur Michèle Ohayon, genomineerd voor een Academy Award, volgt vrouwen van alle leeftijden en etnische achtergronden die trauma’s en schaamte voor hun lichaamsbeeld proberen te laten verdwijnen door middel van gedurfde dans en paaldanskunsten.
IMDb: onbekend

To All the Boys: Always and Forever (12 februari)

Deze nieuwe film op Netflix in februari is het laatste deel van de super populaire Netflix reeks to all the boys. Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school brengen een paar bijzondere reizen haar aan het nadenken: Hoe zal het leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zien na haar afstuderen?
IMDb: onbekend

The Girl on the Train (26 februari)

Een pas gescheiden vrouw brengt haar dagen door met fantaseren over een schijnbaar perfect stel dat in een huis woont waar dagelijks haar trein langskomt. Maar op een dag gebeurd er iets en raakt ze verwikkeld in een moordmysterie dat onthullende dingen over haar eigen leven naar boven brengt.
IMDb: onbekend

En, welke van deze Netflix tips/releases voor februari 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill