1

11 x GOEDE SLAGERS IN AMSTERDAM

slagers amsterdam - slagerijen amsterdam - slager amsterdam - slagerijen in amsterdam - vlees kopen amsterdam

Wil je binnenkort uitpakken met een uitgebreid vleesgerecht of ben je gewoon op zoek naar een heerlijk belegd broodje (bijvoorbeeld carpaccio of rosbief)? In onze hoofdstad vind je hiervoor genoeg goede adresjes! Benieuwd waar je heen moet voor een lekker stukje vlees? Hieronder vind je 10 goede slagers in Amsterdam.

Van heerlijke biefstuk en vers gegrilde kip tot heerlijk belegde broodjes (met vlees). Bij deze 10 goede slagers in Amsterdam vind je het allemaal > 

Slagers in Amsterdam Zuid >

’t Hakblok

Bij ’t Hakblok wordt alleen gewerkt met vleesleveranciers die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. In de winkel vind je dan ook de beste kwaliteit van vlees en vleeswaren, heerlijke belegde broodjes, verse maaltijden en top barbecue-vlees.
’T Hakblok >

Hergo

Onder de naam Hergo, “De slager met ´n koksmuts”, bestaan nu drie slagerijen in Amsterdam Zuid. De slagerijen vind je in Buitenveldert, de Rivierenbuurt en in Oud-Zuid. Bij deze top slager vinden ze duurzaamheid en herkomst van het product op jouw bord een belangrijk aspect.
Hergo >

Ook lekker! Vind hier 8 visboeren in Amsterdam voor lekkere verse vis >

Slagers in Amsterdam Centrum > 

Louman

Bij Louman ben je aan het juiste adres voor (misschien wel de beste) gerookte ossenworst van de stad. Je vind ze in een gezellige straat in de Jordaan waar nog meer fijne speciaalzaakjes zitten. Wedden dat jij dit straatje niet uitloopt zonder ergens iets te kopen..
Louman >

Slagerij Vet

Al 60 jaar is dit een ambachtelijke slagerij in het stadshart van Amsterdam. De pistoletjes worden hier in eigen oven vers afgebakken dus zijn (bijna) altijd lekker warm! Het broodje Zeedijk wordt hier het meest besteld en bestaat uit sla, gerookte kipfilet, uitgebakken spek en Zeedijksaus.
Vet >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Slagerij Vet (@slagerijvet)

Siem van der Gragt

Dit is de enige ecologische slagerij van Amsterdam. Hier werken ze alleen met vlees van boeren die ze goed kennen. Zo kunnen ze zelf zien en controleren hoe de dieren worden gehouden en afspraken maken over bijvoorbeeld de leefomstandigheden van de dieren.
Siem van der Gragt >

Op zoek naar een lekker flesje wijn bij jouw vlees? Vind hier 15 wijnwinkels in Amsterdam >

Slagerijen in Amsterdam West > 

Slagerij Overdevest

Deze slagerij is al meer dan 60 jaar een begrip in de Baarsjes en het is de perfecte plek voor ambachtelijk vlees en eigen gemaakte producten. Het rundvlees dat zij gebruiken komt direct uit de omgeving. Koop hier (h)eerlijk vlees uit eigen streek!
Overdevest >

Kema Vlees

Wil je een groot stuk vlees serveren tijdens een diner? Dan ben je hier aan het goede adres! Kema Vlees is al ruim 30 jaar de plek voor vers vlees tegen lage prijzen. Hier heeft het hele assortiment vaste, lage prijzen. Dus niet alleen de weekaanbieding!
Kema >

Slagers in Amsterdam Oost >

Slagerij De Wit

Deze Amsterdamse Slager in Watergraafsmeer is één van de weinige zelf slachtende slagers. Ze staan bekend om de goede kwaliteit en de worstmakerij die ze hebben. Kwaliteit staat hier voorop en daarom houden ze deze ouderwetse, maar duurzame manier van werken aan.
De Wit >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erik Waagmeester (@slagerijdewit_)

Slagerij Poldervaart

Ook bij Slagerij Poldervaart staat ‘vlees van goede afkomst’ en respect voor de natuur voorop. Het vlees wordt door de slager zelf uitgebeend en van kop tot staart verwerkt tot mooie producten. Tip van ons? Bestel hier een worstenbroodje om mee te nemen!
Slagerij Poldervaart >

Slagerijen in Amsterdam Noord >

Slagerij Kaddour Noord

Slagerij Kaddour maakt alle vers gemarineerde en gekruide panklare vleesspecialiteiten en ambachtelijke vleeswaren zélf. Net als hun worsten in de eigen worstenmakerij. Hun handgeknoopte rollades, grillworst en gehaktballen zijn zonder twijfel de bestsellers!
Kaddour >

Slagerij Oostwal

Slagerij Oostwal is al vanaf 1986 een begrip in Amsterdam Noord. Alle producten worden met liefde, passie en toewijding geproduceerd in eigen keuken. Ook hier vind je diverse soorten overheerlijke worstsoorten zoals gekookte worst, Leverworst, Osseworst en natuurlijk grillworst uit eigen worstmakerij.
Oostwal >

En, bij welke van deze goede slagers in Amsterdam haal jij binnenkort een lekker stukje vlees?

CategoriesFijne Foodspots