N

NIEUW OP NETFLIX DEZE WEEK

nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix deze week (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix:

M’entends-tu? (Can you hear me?)

M’entends-tu? is een Canadese dramedyserie van de zender Télé-Québec. Drie vriendinnen in een buurt met een laag inkomen vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze strugglen met slechte vriendjes en hun ingewikkelde families. Een serie die misschien wel dichtbij jezelf komt?!
IMDb: 7,5

Hospital Playlist 

Deze hartverwarmende Koreaanse serie vertelt het verhaal van vijf doktoren die al bevriend zijn sinds ze samen medicijnen studeerde in 1999. Elke dag is een bijzondere voor deze (jonge) mannen en hun patiënten in een ziekenhuis, waar geboorte, dood en alles daartussenin naast elkaar bestaan.
IMDb: 8,7

Over Water

De voormalige tv-ster John Beckers krijgt van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een laatste kans om zijn leven weer op de rit te krijgen. Hij gaat aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader. John komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste handel: cocaïne. Als dat maar goed gaat…
IMDb: 6,3

13 Reasons Why (seizoen 4)

De serie ’13 Reasons Why’ is gebaseerd op het boek van Jay Asher. Na de bizarre zelfmoord van tienermeisje Hannah Baker ontvangt klasgenoot Clay Jensen een aantal tapes waarop ze uitlegt waarom ze hiervoor heeft gekozen. Ze had namelijk dertien verschillende redenen om haar leven te beëindigen… Een heftige maar hele goed serie, als je het ons vraagt!
IMDb: 7,7

Ook leuk! Vind hier 10 Netflix tips die jij waarschijnlijk nog niet kent >

Nieuwe films op Netflix: 

The Edge of Seventeen

High school studente Nadine krijgt te maken met de lastige zaken uit de puberteit, wanneer ze hoort dat haar oudere broer een relatie krijgt met haar beste vriendin Krista. Nadine voelt zich steeds eenzamer, tot ze een jongen tegenkomt die verandering in de zaak brengt.
IMDb: 7,3

Rush Hour

Nadat Lee, een detective uit Hong Kong, een grote buit van de crimineel Juntao heeft teruggevonden kidnapt hij de dochter van een Chinese diplomaat in Los Angeles. Lee krijgt de opdracht naar Amerika te reizen om haar te redden,. De FBI zit hier alleen niet op te wachten en zetten detective James Carter in om op Lee te passen.
IMDb:
7,0

Changeling

Op een ochtend, terwijl Christine is gaan werken, verdwijnt haar zoontje Walter uit het huis. Ze schakelt de politie in die haar pas laat serieus neemt. Dan wordt Walter ‘gevonden’, maar ze meldt onmiddellijk bij de LAPD dat deze jongen niet haar zoon is. Al snel ontdekt ze dat ze als vrouw niet veel te zeggen heeft en al zeker niet het systeem in vraag mag stellen.
IMDb: 7,7
Welke van deze nieuwe Netflix releases/tips ga jij als eerste checken? 

CategoriesChill