N

NIEUW OP NETFLIX IN OKTOBER 2021

nieuw op netflix oktober 2021 - netflix nieuw oktober - netflix nieuw oktober 2021 - nieuwe series netflix - nieuwe films netflix - nieuwe releases netflix - nieuwe titels netflix oktober

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in oktober 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in oktober 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in oktober:

Follow the Money (1 oktober)

Wanneer een lijk in de zee bij een windmolenpark wordt gevonden, weigert Mads, de politiedetective die aan het onderzoek is toegewezen, te geloven dat het een ongeluk is. Hoe dieper hij graaft, hoe verdachter het snel groeiende energiebedrijf Energen wordt.
IMDb: 7,6

The Killing (1 oktober)

Deze serie gaat over de eigenwijze inspecteur Sarah Lund, die met haar collega Jan Meyer begin is met het onderzoek naar de verkrachting van en de moord op een negentienjarig meisje. Lokale politicus Troels Hartmann zit middenin een verkiezingscampagne als opeens het bewijs voor de moord zich met hem verbindt.
IMDb: 8,4

You – seizoen 3 (15 oktober)

In de trailer zijn nog geen echt nieuwe beelden te zien, maar er wordt wél een geboortetaart gebakken. Joe meldt dat hij behoorlijk nerveus is dat hij een zoontje krijgt, omdat hij vreest dat kleine Henry nét zo’n griezel wordt als zijn vader.
IMDb: 7,7

Dynasty – seizoen 4 (22 oktober)

Opnieuw drama en intriges in de families Carrington en Colby. In het vierde seizoen krijgt Fallon te maken met een hoop aartsvijanden die het op haar gemunt hebben, de allerergste, geloof het of niet, is haar eigen broer. Hoe zal deze familieruzie aflopen?
IMDb: 7,3

Meer Netflix tips? Hier vind je ze > 

Nieuwe documentaires en films op Netflix in oktober:

Forever Rich (1 oktober)

Forever Rich is de allereerste Nederlandse Netflix-film. In deze thriller wordt rapper Richie beroofd van zijn horloge en het filmpje van de beroving belandt op internet. Om zijn reputatie te redden, gaat hij achter de daders aan en dat is het begin van een gevaarlijke kat-en-muisspel.
IMDb: onbekend

The Guilty (1 oktober)

Deze film is een remake van de meesterlijke thriller Den Skyldige. Het verhaal draait om een rechercheur (Jake Gyllenhaal) die is overgeplaatst naar een alarmcentrale. Op een dag wordt hij gebeld door een ontvoerde vrouw en hij zet alles op alles om haar te redden.
IMDb: 6,2

De Slag om de Schelde (15 oktober)

De Slag om de Schelde is een van de duurste Nederlandse films ooit gemaakt en draait om een belangrijke, maar vergeten strijd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Centraal staan drie uiteenlopende hoofdpersonen, die allemaal een belangrijke rol spelen bij deze slag. 
IMDb: 7,5

Richard Jewell (17 oktober)

Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI.
IMDb: 7,5

En, welke van deze Netflix tips/releases voor oktober 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill