4

4 x KOREAANS BBQ’EN IN AMSTERDAM

koreaans bbq'en amsterdam - koreaans bbq - koreaanse bbq - korean bbq amsterdam - koreaanse bbq amsterdam - koreaans barbecuen amsterdam - koreaanse barbecue

Korean BBQ is een belangrijk onderdeel binnen de Koreaanse keuken en houdt in dat je zelf, aan je eigen tafel, je eten bereid op een ingebouwde barbecue. Wil jij dit binnenkort ook eens meemaken? Hieronder vind je 4 plekken om Koreaans te bbq’en in Amsterdam.

Vind hier de plekken om Koreaans te bbq’en in Amsterdam >

Khan

Op een stil hoekje in Buitenveldert zitten drie Koreaanse restaurants en een daarvan is Khan. De zaak ziet er vanbuiten niet echt heel gezellig uit, maar we beloven je: het eten is echt heel erg goed! Dit is de plek om te genieten van authentieke Koreaanse gerechten, die bedoeld zijn om te delen met dierbaren. Natuurlijk hoort hier ook een Koreaanse bbq bij!

Hwa Won

Letterlijk 2 deuren verderop (!) van Khan vind je een ander goed Koreaans restaurant, namelijk Hwa Won. Dat je hier bijna alleen maar Koreanen spot, zegt wat ons betreft genoeg. Echt een traditioneel restaurant zoals je ze ook in Korea zelf tegenkomt, maar dan in Buitenveldert!

Ook lekker! Vind hier de plekken voor (Korean) Fried Chicken in Amsterdam >

 Miss Korea

Dit is misschien wel dé plek in Amsterdam om Koreaans te barbecuen. Het fijne van deze zaak is namelijk dat ze hier een all you can eat concept hanteren, waardoor je op een ‘simpele’ manier kennis kunt maken met de Koreaanse keuken. Zo kun je lekker veel verschillende gerechtjes proberen en erachter komen wat jouw favorieten zijn!

Restaurant Korea

In Restaurant Korea kun je de traditionele Koreaanse keuken proeven, de beste en verse ingrediënten, gecombineerd met de inzet van de familie en koks. Op deze manier hopen ze bij te kunnen dragen aan de bekendheid van de Koreaanse keuken. Hier vind je voor ieder wat wils en kun je ook lekker zelf grillen op de bbq!

En, bij welke van deze zaken ga jij binnenkort Koreaans bbq’en in Amsterdam?


CategoriesFijne Foodspots