N

NIEUW OP NETFLIX IN NOVEMBER

netflix november - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in november - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in november (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in november:

Paranormal (5 november)

In deze serie volgen we een hematoloog, die niet gelooft in het bovennatuurlijke. Wanneer een geest uit zijn verleden terugkomt om hem te achtervolgen, wordt hij toch gedwongen om de gekke gebeurtenissen te onderzoeken…
IMDb: onbekend

The Crown – seizoen 4 (15 november)

‘The Crown’ is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke strijd en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
IMDb: 8,7

Voices of Fire (20 november)

De oom van Pharrell Williams, bisschop Ezekiel Williams, gaat samen met de leiders van het gospelkoor de straat op, op zoek naar nieuw onontdekt talent. Ze geloven in het idee dat diverse achtergrondverhalen het collectieve gospelgeluid meer betekenis geven.
IMDb: onbekend

Virgin River – seizoen 2 (27 november)

Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht…
IMDb: 7,5

Nieuw films op Netflix in november: 

Sex and the City: The Movie (1 november)

In deze film volg je de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York: columniste Carrie, advocate Miranda zakenvrouw Samantha en de brave Charlotte. Een girly klassieker die je zeker gezien moet hebben!
IMDb: 5,6

Magic Mike XXL (1 november)

Geen uitleg nodig toch? Een groep super sexy mannen die ook nog eens kunnen dansen. Verzamel je girls en ga lekker wegzwijmelen!
IMDb: 5,6

The Lucky One (1 november)

Sergeant Logan Thibault (Zat Efron!) keert terug naar Amerika na zijn derde missie in Irak. Bij zich draagt hij een gevonden foto, die hem ooit het leven redde. Op de foto staat een onbekende vrouw. Logan besluit naar haar op zoek te gaan.
IMDb: 6,5

Mother (3 november)

Shuhei zijn moeder is een alcoholist die zich meer om de foute mannen in haar leven geeft dan om haar zoon. Vaak dwingt ze Shuhei om geld te ‘regelen’ regelen bij zijn afkeurende grootouders, ook al gaat dat ten koste van school. Dan geeft ze hem de opdracht hun voor de laatste keer te beroven..
IMDb: 7,9
En, welke van deze Netflix tips/releases in november ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill