N

NIEUW OP NETFLIX IN NOVEMBER 2021

nieuw op netflix november 2021 - netflix nieuw november - netflix nieuw november 2021 - nieuwe series netflix - nieuwe films netflix - nieuwe releases netflix - nieuwe titels netflix november

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in november 2021 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in november 2021? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in november:

Narcos: Mexico – seizoen 3 (5 november)

In ‘Narcos: Mexico’ volg je het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.
IMDb: 8,4

Riverdale – seizoen 6 (17 november)

Riverdale’ volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
IMDb: 6,7

Tiger King – seizoen 2 (17 november)

Tiger King was dé Netflix-hype van 2020, de bizarre documentaire werd met de aflevering raarder en complexer. Nu is het tweede seizoen van de serie uit en die moeten we natuurlijk zien!
IMDb: 7,5

Keeping Up With The Kardashians seizoen 7 en 8 – (17 november)

Guilty pleasure alarm! Do we need to say more?
IMDb: 2,8

Undercover – seizoen 3 (21 november)

Het eerste en tweede seizoen van deze Netflix topper werd niet alleen in Nederland en België, maar over de hele wereld super populair. Na lang wachten is het nu eindelijk tot voor seizoen 3!
IMDb: 7,8

Meer Netflix tips? Hier vind je ze > 

Nieuwe documentaires en films op Netflix in november:

The Departed (1 november)

Billy Costigan infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello. Crimineel Colin Sullivan aan het werk bij de politie als Costello’s informant. Als duidelijk wordt voor de criminelen en politie dat er een verklikker is, zijn Billy en Colin in levensgevaar.
IMDb: 8,5

7 prisoners (11 november)

Om zijn familie een beter leven te geven, accepteert een tiener een baan op een vuilnisbelt in São Paulo. Als hij verstrikt raakt in de wereld van de mensenhandel, wordt hij gedwongen na te denken over de risico’s van zijn toekomst en die van zijn gezin.
IMDb: 7,8

Red Notice (12 november)

Een door Interpol uitgevaardigde ‘red notice’ is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om ‘s werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden. Dan brengt een gewaagde overval de beste profiler van de FBI en twee rivaliserende criminelen samen..
IMDb: onbekend

Bruised (24 november)

MMA-vechtster Jackie is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten. Dan moet ze het opnemen tegen dé ster van de MMA-wereld én vechten om de moeder te worden die haar zoon verdient.
IMDb: 6,3

En, welke van deze Netflix tips/releases voor november 2021 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill