K

KIJKEN! DEZE TITELS ZIJN NIEUW OP NETFLIX IN MAART 2022

netflix maart 2022 - nieuw netflix maart 2022 - nieuw netflix - nieuw netflix maart - maart 2022 films netlfix - series netflix maart 2022

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken op onze favoriete streamingsdienst. Gelukkig voegt Netflix dagelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in maart 2022 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Door deze VPN-verbinding te gebruiken kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in maart 2022? Hier vind je het >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix in maart:

Pieces of Her – 4 maart

Een gezellig middagje shoppen loopt uit op een grote ruzie tussen Andy en haar moeder Laura. Door deze ruzie komt Andy erachter dat haar moeder een groot geheim voor haar verborgen houdt. Dit is het eerste seizoen van deze Amerikaanse serie en er zijn 8 afleveringen.
IMDb: onbekend

Drive to Survive (seizoen 4) – 11 maart

De snelheid, de druk, de concurrentie, bij Formule 1 komt van alles kijken. Door deze serie krijg je een perfect kijkje in de wereld van deze sport. Van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor, alles komt aanbod.
IMDb: 8,7

The Principles of Pleasure – 22 maart

Seks, plezier en moderne wetenschap komen samen in deze Amerikaanse documentaire serie waarin de ingewikkelde wereld van vrouwelijk genot wordt gevierd. Good to know: belangrijke mythen worden ontkracht. Wij zijn heel erg benieuwd!
IMDb: onbekend

Bridgerton (seizoen 2) – 25 maart

De Engelse serie ‘Bridgerton’ is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde. Dit seizoen is de opvolger van een succesvol eerste seizoen en heeft 8 afleveringen.
IMDb: 7,3

Meer Netflix tips? Hier vind je ze > 

Nieuwe documentaires en films op Netflix in maart:

The Weekend Away – 3 maart

Een weekendje weg naar Kroatië gaat helemaal verkeerd wanneer een vrouw ervan wordt beschuldigd haar beste vriendin te hebben vermoord. Terwijl ze haar onschuld probeert te bewijzen en de waarheid te achterhalen komt er een pijnlijk geheim naar boven.
IMDb: onbekend

Skyggen i mit øje (The Shadow in My Eye) – 9 maart

De levens van een aantal inwoners van Kopenhagen komen samen als in de Tweede Wereldoorlog per ongeluk een school vol kinderen wordt gebombardeerd. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en een echt aanrader.
IMDb: 7,4

Bohemian Rhapsody – 15 maart

De film ‘Bohemian Rhapsody’ is een ode aan Queen, hun muziek en hun zanger Freddie Mercury. De film volgt de snelle opkomst van de band met hun iconische liedjes en Mercury’s extravagante levensstijl. Een klassieker die iedereen gezien moet hebben, als het aan ons ligt!
IMDb: 7,9

En, welke van deze Netflix tips/releases voor maart 2022 ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill