N

NIEUW OP NETFLIX IN DECEMBER 2020

netflix december - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in december - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in december 2020 (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in december:

Tiny Pretty Things (14 december)

Netflix vergelijkt Tiny Pretty Things met Black Swan én Pretty Little Liars. Liefhebbers van donkere geheimen en vieze spelletjes eat your heart out!
IMDb: onbekend

Home for Christmas – seizoen 2 (18 december)

Verpleegster Johanne ergert zich aan haar familie, die steeds vraagt wanneer ze eens een vriend meeneemt naar het kerstdiner. Ze probeert van alles en eindigt met verschillende scharrels waar ze niet uit kan kiezen. Kan Johanne in dit seizoen wel de liefde van haar leven vinden?
IMDb: 7,6

Bridgerton (25 december)

De serie ‘Bridgerton’ is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige Britse familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
IMDb: onbekend

Nieuwe films op Netflix in december:

Mank (4 december)

Hollywood in de jaren 30 van de vorige eeuw, gezien door de ogen van de super scherpe sociaal criticus en alcoholische scriptschrijver Herman J. Mankiewicz, terwijl hij zich haast om het script van ‘Citizen Kane’ voor Orson Welles af te maken.
IMDb: 8,0

Ma Rainey’s Black Bottom (18 december)

Blueszangeres Ma Rainey probeert een plaat op te nemen maar botst steeds met haar management, dat haar muziek ‘blanker’ wil laten klinken. Haar muzikanten vervelen zich dood tijdens de eindeloze discussies, en trompettist Levee probeert met de studiobazen aan te pappen.
IMDb: onbekend

Bridget Jones’s Diary

Bridget Jones is een zuster die er eigenlijk maar op los leeft. Als haar vrienden langzaam beginnen te settelen probeert ze haar leven te beteren. Op zoek naar een serieuze relatie slingert ze heen en weer tussen de stijve Mr. Darcy en de gladde Daniel.
IMDb: 6,7
En, welke van deze Netflix tips/releases in december ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill