N

NIEUW OP NETFLIX IN AUGUSTUS 2022

nieuw op netflix augustus 2022 - netflix nieuw augustus - netflix nieuw augustus 2022 - nieuwe series netflix - nieuwe films netflix - nieuwe releases netflix - nieuwe titels netflix augustus

Een nieuw maand betekent ook weer een lading nieuwe titels op Netflix. Wat ons te wachten staat? Wij zochten het voor je uit! Overzicht is het halve werk, dus hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix in augustus 2022.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in augustus 2022 (releases van films, series en documentaires) >

Tip: groter aanbod op Netflix

Door VPN (Virtual Private Network) in te stellen kun je als het ware je IP-adres veranderen en zo verbinding maken met buitenlandse Wi-Fi netwerken. Op die manier kun je dus toegang krijgen tot Netflix films uit bijvoorbeeld Amerika en heb je een veel groter aanbod. Ook vergroot je hiermee je online privacy door je locatie te verbergen. Daardoor kun je dus ook films en series uit Nederland zien, terwijl je op vakantie bent in Frankrijk. Handig!

Gewoon weten wat er nieuw is op Netflix in augustus 2022? Hier vind je het >

Top Gun – 1 augustus

In deze film wordt Maverick (gespeeld door Tom Cruise) samen met zijn copiloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Een populaire film onder de mannen, maar ook zeker leuk voor ‘ons’ vrouwen!
IMDb: 6,9

Green Book – 3 augustus

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een beveiliger voor zijn tournee, komt hij in contact met de Italiaans-Amerikaanse Tony Lip. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids die ze informeert over plekken waar Afro-Afrikanen welkom en veilig zijn.
IMDb: 8,2

I Just Killed My Dad – 9 augustus

Amerika was in shock toen de 17-jarige Anthony Templet in 2019 zijn vader doodde. Hij belde zelf 911 en bekende schuld, maar wat is er nou echt gebeurd? Deze documentaire bevestigt maar weer eens dat een zaak niet gesloten kan worden na een bekentenis..
IMDb: onbekend

Ook zien: deze Oscar-films staan gewoon op Netflix >

Never Have I Ever (seizoen 3) – 12 augustus

Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf. Een echte aanrader als je zin hebt in een girly Amerikaanse serie!
IMDb: 7,8

The Walking Dead – 22 augustus

In ‘The Walking Dead’ wordt politieagent Rick Grimes wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Alles lijkt verlaten en het overgrote deel van de mensheid blijkt veranderd te zijn in zombies. Rick voegt zich bij een groep mensen en probeert te overleven in deze gevaarlijke wereld...
IMDb: 8,2

Nieuwe Netflix (documentaire) series augustus 2022

The Sandman – 5 augustus
Locke & Key: seizoen 3 – 10 augustus
Queer Eye: Brazil – 24 augustus
Selling The OC – 24 augustus
Onder Vuur – 24 augustus

Nieuwe Netflix films augustus 2022

The Mummy – 1 augustus
Mission Impossible: The Film Series – 1 augustus
Wedding Season – 4 augustus
Rise Of The Teenage Mutant Ninja Turtles The Movie – 5 augustus
Day Shift – 12 augustus
Look Both Ways – 17 augustus

En, welke van deze nieuwe titels op Netflix ga jij checken in augustus?

CategoriesChill