N

NIEUW IN AMSTERDAM; TROPISCH PARADIJS HULA HULA

hula hula amsterdam - hotspots amsterdam - chin chin amstedam - restaurants amsterdam

Op de Lijnbaansgracht 161 zal vanaf nu een tropische wind waaien. De bedoeling is om je zorgen bij de ingang van Hula Hula achter te laten, om jezelf vervolgens een mini-vakantie te gunnen. Een tripje naar de keuken en van Hawaï.

Paradijselijk, tropisch en intiem.

Hula Hula is een totaalconcept dat draait om een zorgeloze avond. Een avond die je normaal gesproken alleen maar meemaakt op vakantie. Paradijselijk, tropisch en intiem. Geïnspireerd op de relaxte Hawaiiaanse manier van leven, eten en drinken zal Hula hula zich onderscheiden van andere horeca.

Vanaf 18:00 ben je iedere dag welkom voor een tiki-cocktail, tropische bites en een diner in het restaurant. Dit kan ook nog eens tot laat in de nacht wanneer er wat plaatjes gedraaid zullen worden en er het gevoel van een feestje op het strand ontstaat.

De Hawaiiaanse keuken

Verwacht Island Food bij Hula Hula, want de keuken is divers, exotisch en bevat Aziatische invloeden vol tropische ingrediënten. Deze elementen waren de voornaamste inspiratie voor de keuken van Hula Hula. Simpele ingrediënten worden omgetoverd tot bijzondere gerechten.

Hun chef Pedro Banzuzi verandert het menu met de seizoenen mee en bekleedde eerder functies als executive banqueting chef bij Adam Toren en sous-chef bij The White Room. Samen met zijn sous-chef Christiaan Buitenwerf zullen zij de meest kleurrijke en verrassende gerechten op tafel toveren.

Leuke plekken voor een date in Amsterdam >

Tropical Cocktails

Ook leuk: hun lange bar vol verschillende soorten rum en andere spirits in het hart van Hula Hula. Daar staan de cocktailshakers in Hawaii shirts klaar om de lekkerste combinaties voor hun gasten te serveren. Van klassieke Mai-Tai’s tot een sharing cocktail en een kano vol shotjes tot een pina colada slush. De cocktails sluiten naadloos aan bij hun concept, en volgens team Hula Hula ”is never a dull moment at Hula Hula.”

Hula Hula Amsterdam

Lijnbaansgracht 161
020 244 1596
Info@hulahula.nl
www.hula-hula.nl

 

 

CategoriesFijne Foodspots