N

NETFLIX TIPS: NIEUWE RELEASES OP NETFLIX

nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwste Netflix releases (films, series en documentaires) van deze week >

Nieuwe (documentaire) series op Netflix:

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Deze documentaire serie onderzoekt hoe de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht gebruikte om misbruik te plegen. De titel is gebaseerd op de verhalen van slachtoffers en heeft daardoor een hele interessante maar ook heftige verhaallijn.
IMDb:
7,2

Somebody Feed Phil

In deze Netflix serie reist Phil Rosenthal de wereld rond en leert hij de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen. Hij probeert daarnaast ook om de geschiedenis van het eten te leren kennen en de plekken waar hij rondtoert terwijl hij de leuke en excentrieke persoon is die hij is.
IMDb: 8,1

Space Force

Generaal Mark Naird wordt verrast door het verzoek om een zesde divisie voor het leger op te stellen, genaamd Space Force. Een beetje sceptisch verhuist hij samen met zijn gezin naar Colorado waar hij met wetenschappers en ruimtevaarders in opdracht van het Witte Huis opnieuw Amerikanen op de maan moet zien te krijgen.
IMDb: 6,9

Ook leuk! Vind hier 12 x mini series om te bingewatchen op Netflix >

Nieuwe films op Netflix:

Ya no estoy aqui (I’m No Longer Here) 

De 17-jarige Ulises is leider van een groep die gek is op cumbiamuziek en moet door een misverstand met een lokale bende het land uit om zijn leven te redden. Een swingende film vol met lekkere muziek en een spannend verhaal!
IMDb: 7,5

Midway

De Amerikaanse marine weet zich te herpakken nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor helemaal tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de Amerikanen in juni 1942 opnieuw de strijd aan, dit keer om het strategische eilandje Midway in de Stille Oceaan.
IMDb: 6,7

Bottom of the World

Een jong stel, Alex en Scarlett, maakt op weg naar een nieuw leven in Los Angeles een tussenstop in een super rustig stadje. Als Scarlett ineens verdwijnt gaat Alex op zoek naar haar. Als hij de volgende ochtend wakker wordt blijkt hij opeens met iemand anders getrouwd en een ander leven te leiden. Wat is nou de droom? Wat is de werkelijkheid?
IMDb: 5,3

Wind River

Cory Lambert ontdekt het bevroren lijk van een tiener. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de dader op te sporen. Hoe dieper ze in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten…
IMDb: 7,7

Welke van deze nieuwe Netflix releases/tips ga jij als eerste checken? 

CategoriesChill