5

5 x SLIMME EN HANDIGE GADGETS VOOR IN DE KEUKEN

handige keuken gadgets - keuken tools - aliexpress

Wil jij je kook-skills naar een hoger niveau tillen, maar daar niet al teveel moeite voor doen? Goed nieuws, want de populaire Chinese webshop AliExpress staat vol met handige gadgets, zo ook voor in de keuken. En dat voor een (relatief) lage prijs. Hier vind je 5 handige kitchen tools die jouw leven smakelijker maken.

Deze handige apparaten voor in de keuken geven een geven een technologisch jasje aan jouw moderne keuken >

Ali’s ijsmachine

Je kunt naar jouw favoriete ijssalon rijden voor een koude snack, maar nóg leuker (en uiteindelijk voordeliger) is om zelf aan de slag te gaan met ijs. Een ijsmachine is dan misschien geen absolute must voor in jouw keuken, maar je hebt voor €113 wel toegang tot onbeperkt ijs. Als dat geen feest is?

ijs machine - ijsmaker - ali express dealsBron: AliExpress

10 x Populaire kookboeken om cadeau te doen >

Elektrische flessenopener

We kennen allemaal dat onhandige moment dat de kurk niet van een fles gaat. Ben jij gek op de nieuwste elektrische tools en wil je indruk maken tijdens het diner? Deze automatische opener zorgt dat jouw flesje wijn binnen no time gedronken kan worden. Voor €8,50 heb jij nooit meer stukjes kurk in de wijn zitten.

elektrische flessenopener AliExpress
Bron: AliExpress // gadgets voor in de keuken op AliExpress 

in geval van nood! Zo trek je een fles wijn open zonder kurkentrekker >

Ali’s Waterkoker

De inmiddels populaire Quooker maakte een aantal jaar geleden massaal zijn entree in onze keukens. Maar voor deze kokendwaterkraan ben je al gauw €1000 kwijt. AliExpress zou AliExpress niet zijn als ze niet met een handig (en betaalbaar) alternatief zouden komen. Hun variant kost ongeveer €27 en heet Xiaomi. Op het aan de kraan geklikte schermpje kun je aflezen wat de temperatuur van het water en deze makkelijk verstellen.

Slimme rijstkoker

Gaat zelfs rijst koken nog regelmatig mis in jouw keuken? Don’t worry. Want de perfecte rijstkorrel is best moeilijk te koken. Dé manier om het niet mis te laten gaan is met deze automatische rijstkoker, die in een paar stappen het magische werk voor je doet.

De slimme rijstkoker van Xiaomi is ondersteunt met Wi-Fi zodat je hem makkelijk kunt koppelen aan de bijbehorende app. Voor zo’n €53 heb je altijd de perfect gegaarde rijst op je bord liggen!

Bron: AliExpress // handige keuken gadgets // slimme keuken gadgets AliExpress

Pizza, crêpe-, tortilla- en pannenkoeken-maker

Bron: AliExpress // keuken gadgets op AliExpress

 

En, met welke van deze slimme keuken gadgets ga jij thuis aan de slag?