D

DIT ZIJN DE LEUKSTE FOOD EVENTS VOOR IN JOUW CULINAIRE AGENDA

Italiaanse ijsjes, versgebakken broden, dampende pasta's, malse burgers van de grill. Zijn jullie ook zo gek op foodfestivals en foodevents? Dan is dit overzicht wel heel erg handig! Dit zijn de culinaire events van heel Nederland die jij niet wilt missen! Roodtruck festival. Food agenda. Culinaire agenda. Food festivals Nederland.

Klik of klap je (digitale) agenda maar open Girls Who Eat. Dit zijn de leukste foodfestival en -events voor een gezellige en culinaire voorzetting.  Van streetfoodfestivals tot culinaire hoogstandjes, alles staat ertussen!

Italiaanse ijsjes, versgebakken broden, dampende pasta’s en malse burgers van de grill. Zijn jullie ook zo gek op foodfestivals en foodevents? Dit is het overzicht waar je naar opzoek was!

OKTOBER 

4 – 7 okt Beckers pop-up Vegetaria Amsterdam | tell me more >
6 t/m 7 okt Better Health Event RAI Amsterdam | Tell me more
7, 14 & 28 okt Pure Markt Amsterdam | Tell me more
12 – 13 okt Biergarten Breda | Tell me more >
13 okt Bokbier festival Deventer | Tell me more >
13 okt World Food Day Den Bosch | Tell me more >
27 – 28 oktober Vegfest Utrecht | Tell me more >

food events amsterdam, foodfestival amsterdam, rollende keukens, festivals zomer, foodtruck, foodtruck fesitvalItaliaanse ijsjes, versgebakken broden, dampende pasta's, malse burgers van de grill. Zijn jullie ook zo gek op foodfestivals en foodevents? Dan is dit overzicht wel heel erg handig! Dit zijn de culinaire events van heel Nederland die jij niet wilt missen!
Foodfestivals 2018 Nederland | foodevenementen 2018

NOVEMBER 

16 t/m 18 nov International Whisky Festival Den Haag Den Haag | Tell me more
17 – 18 november What the Fork?! Scheveningen | Tell me more >
25 nov Pure Markt Amsterdam | Tell me more

Welk foodevent pak jij mee in oktober?

DECEMBER

13 -14 dec Chocolate night Amsterdam | Tell me more >
14 – 16 dec Fonteyn Winterfestival Utrecht | Tell me more >
15 dec Japan Fair Festival Amsterdam | Tell me more >
15 – 16 dec Kerstmarkt NDSM Loods Amsterdam | Tell me more >
16 & 23 dec Pure Markt Amsterdam | Tell me more >
21 dec – 6 maart 2019 Feast for the Eyes Amsterdam | Tell me more >
16 & 23 dec Pure Markt Amsterdam | Tell me more 

Dit zijn de meest spectaculaire foodevenementen wereldwijd >

Dit zijn de foodfestivals en foodevenementen van 2018 die jij niet wilt missen. We houden het lijstje up-to-date als er nieuwe toffe evenementen gepland worden!

 

PIN IT

Pak je culinaire agenda er maar gauw bij. Deze foodfestivals en food evenementen wil je absoluut niet missen als foodie. Welke ga jij bezoeken?

 

 

CategoriesWeekend tips