M

MOMO VIERT 10-JARIG BESTAAN MET SPECTACULAIR FEEST

Afgelopen donderdagavond (4-10-18) vierde THE ENTOURAGE GROUP haar 10-jarig bestaan met een Geisha-themafeest in restaurant MOMO, wat speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd was tot een club.

Afgelopen donderdagavond (4-10-18) vierde THE ENTOURAGE GROUP haar 10-jarig bestaan met een Geisha-themafeest in restaurant MOMO, wat speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd was tot een club.

Eigenaren Yossi Eliyahoo, Liran Wizman en CEO Stephanie Pearson hebben samen met een groep vaste gasten, bekende gezichten en persrelaties deze mijlpaal gevierd.
Met DJ optredens van onder andere Ryan Marciano, Jonathan Colell en Guy & Assad en een dance fashion show van de speciaal uit Rusland overgevlogen formatie D-Queens was het een onvergetelijk feest.

Bekijk de foto’s hier >

Entrepreneur Yossi Eliyahoo, oprichter & mede-eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, debuteerde in Nederland in 2008 met MOMO. Een debuut dat high-end Asian cuisine aan Nederland introduceerde. En daarmee de lat in de Nederlandse hospitality industrie nog hoger wist te leggen. Deze start 10 jaar geleden, is tevens het begin van THE ENTOURAGE GROUP geweest. Sinds de opening zijn er nog 14 andere restaurants en locaties geopend verspreid over Amsterdam, Ibiza, München en Hamburg.
‘’Amsterdam was perfect. Het was de atmosfeer, de grachten, cultuur en de geschiedenis van Amsterdam die ons verliefd lieten worden op de stad. Ik bestudeerde de stad, haar mensen en hun behoeftes en vond dat Amsterdam klaar was voor high-end hospitality. Dat is hoe MOMO is ontstaan. Ik vind het geweldig om een concept tot in het kleinste detail door te ontwikkelen. Ieder aspect moet dezelfde boodschap vertellen. –
Yossi Eliyahoo, oprichter en mede-eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP. 

Afgelopen donderdagavond (4-10-18) vierde THE ENTOURAGE GROUP haar 10-jarig bestaan met een Geisha-themafeest in restaurant MOMO, wat speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd was tot een club.Foto door; Chantelle Laurent
Bron omslagfoto: Kubilay B. Altintas.