M

MUST VISIT: DE MY JEWELLERY BOUTIQUE IN DE HARTENSTRAAT

My Jewellery Boutique Amsterdam

In augustus 2011 begon onderneemster Sharon Hilgers haar sieradenlijn My Jewellery. Inmiddels worden de items op ruim vierhonderd punten in Nederland, België en Duitsland verkocht en zijn de eerste brand boutiques allang een feit.

Zo ook in Amsterdam, en dan wel in de Hartenstaat – een van de 9 gezellige straatjes van de hoofdstad.  

Een volledige My Jewellery experience

De boutique is geopend om naast de fijne online shop een volledige My Jewellery experience te geven. En die begint al bij de gevel. Dat is dan ook precies het doel van de My Jewellery Boutique; een leuke klantbeleving.

Niet alleen voor Amsterdamse dames die fan zijn van het merk, maar ook voor de ‘dagjesmeiden’, die het merk online kennen en een keer ‘in real life’ willen ervaren. En om de stad überhaupt van haar beste kant te leren kennen, is een wandeling door de 9 straatjes sowieso een must. Deze straten zijn de verbinding tussen de Prinsen- Keizers-, Herengracht en de Singel, waar je de mooiste unieke merken en winkels kan vinden.

Het eeuwenoude pandje

Op nummer 12 is de leuke My Jewellery Boutique te vinden. In het eeuwenoude pand kan je, hoe kan het ook anders in de Hartenstraat, naar hartenlust shoppen en je laten inspireren en adviseren door een van de jonge meiden die er werken.

My Jewellery Boutique AmsterdamMy Jewellery Boutique Amsterdam – winkels negen straatjes – 9 straatjes Amsterdam

Een unieke eigen stijl 

Amsterdam is niet de enige stad met een My Jewellery boutique – en iedere shop heeft haar eigen stijl en identiteit. Founder Sharon zorgt in iedere stad voor een unieke uitstraling van de winkel. Degene in Amsterdam is strak, maar tevens heel vrouwelijk. Denk vintage spiegels, een gouden bar, een marmeren toonbank en roze tegels. Love it.

Ook doen ze aan personal service in de shop. Vraag dus gerust een van de stylistes om samen een nieuwe look uit te kiezen, of trek aan haar mouw in case of dilemma’s. Of het nou gaat over de mooiste ringen, het leukste zomerjurkje of de juiste kleur scrunchie. Ze helpen je graag!

My Jewellery Amsterdam
Hartenstraat 12
1016 CB Amsterdam

CategoriesDress Up