M

MOOIE COCKTAILGLAZEN: DIT ZIJN ONZE FAVORIETEN

Mooie cocktailglazen - Betaalbare cocktailglazen - martini glazen

Martini glazen, coupes, highballs, je kunt nooit genoeg mooie cocktailglazen in huis hebben als je het aan ons vraagt! Mooie cocktailglazen maken elke cocktail die je thuis maakt nog lekkerder én Instawaardig, ook niet geheel onbelangrijk. Dit zijn dé plekken om mooie cocktailglazen te kopen om jouw innerlijke bartender-hart te aan te wakkeren.

Op zoek naar mooie cocktailglazen om thuis lekkere cocktails te maken? Dít zijn onze favorieten >

Martini glazen van Casa

Een martini glas is hét perfecte cocktailglas voor niet alleen een klassieke martini maar ook voor jouw huisgemaakte espresso martini, cosmo of pornstar martini. Al tijden op zoek naar een mooie set martini glazen met mooie kristallen details? Bekijk deze martini glazen van Casa dan eens!

Betaalbare cocktailglazen van Ikea

Ikea is dé plek om mooie cocktailglazen te kopen als je een budget hebt: ze zijn er betaalbaar, vaak in sets te koop én je kunt het combineren met een gezellig dagje Ikea met je vriendinnen. Ze hebben veel mooie glazen voor allerlei verschillende soorten cocktails, bijvoorbeeld deze set glazen champagnecoupes!

Mooie cocktailglazen van Xenos

Ben je op zoek naar Royal Leerdam-cocktailglazen, oftewel hét merk voor cocktailglazen? Neem dan een kijkje in het assortiment van Xenos! Je kunt er bijvoorbeeld traditionele margaritaglazen van het merk kopen. Dus, tequila-lovers moeten naar de Xenos!

Iets te vieren? Bekijk dit lijstje met feestelijke drankjes >

Blokker mooie cocktailglazen

Als je wel eens een Moscow Mule hebt besteld weet je precies in welk glas je die cocktail hoort te krijgen! Bij de Blokker kun je de bijpassende glazen kopen als je je eraan durft te wagen de cocktail ook thuis een keer te maken.  

Cocktailglazen van De Bijenkorf

Wie wat meer uit wil geven en écht wil investeren in mooie cocktailglazen van goede kwaliteit, kan voor allerlei soorten cocktailglazen terecht bij De Bijenkorf. Gin-tonic glazen, martini glazen, longdrink glazen, hurricane glazen, you name it. Daar kun je ze vinden!

Tiki glazen kopen bij Bol

Bij Bol.com kun je echt tussen honderden verschillende soorten cocktailglazen kiezen, ze hebben er zowel alles wat je hartje begeert van veel bekende merken. Bijvoorbeeld deze cocktailglazen voor een gin-tonic of Aperol spritz van Bormioli, of deze mega leuke Tiki-glazen!

Meer Tiki-inspiratie? Zó organiseer je een Tiki-cocktailavond >

Hoge cocktailglazen bestellen

Als je nog op zoek bent naar mooie longdrink glazen voor je mojito, long island ice tea of dark ’n stormy, dan hoef je niet verder te zoeken. Ga voor deze set hoge glazen van Jay Hill die je bij Woldring kunt bestellen!

Mooie cocktailglazen voor whiskey

Op zoek naar whiskeyglazen? Die hebben ze bij Cooking Life van het merk Spiegelau! Ze zijn trouwens uiteraard voor veel meer dan alleen whiskey te gebruiken, denk eens aan een negroni, old fashioned of white russian!

Plastic cocktailglazen bestellen

Geef jij een feestje waar je je mooie glazen cocktailglazen niet voor uit de kast wil trekken? Dan ben je vast op zoek naar plastic cocktailglazen als alternatief. Bestel ze online in grote verpakkingen, bijvoorbeeld bij Amazon.

Mooie cocktailglazen van de kringloop

Nog een tip! Overweeg ook eens om een kijkje te nemen bij de kringloop als je naar mooie cocktailglazen op zoek bent. Ze hebben er soms niet de meest trendy en hippe modellen maar heel vaak zitten er juist leuke klassieke glaasjes tussen die prima te gebruiken zijn voor een moderne cocktail, vaak voor héél weinig geld!

Dus, waar van dit lijstje ga jij je cocktailglazen inslaan?