B

BUCKETLIST! ROADTRIP MET VESPA’S DOOR ITALIË

Vespa tour Italië - Vespa trip - Vespa huren Italië - scooter vakantie italië -Vespa tour Amalfikust - reis door Italië - Vespa Tour Toscane - Roadtrip Italië -

Een écht bucketlist gevalletje: roadtrippen op authentieke Vespa’s door het mooie Italië. We praten over toeren door schilderachtige dorpjes, mooie kustplaatsjes en prachtige wijngaarden. Met deze Vespa’s tour maak je het mee.

Deze roadtrip met Vespa’s door Italië is er één voor op je bucketlist >

De Vespa tour door Italië

Italië is prachtig, het is dus niet zo gek dat een roadtrip door het land bij vele hoog op de lijst staat. Maar in plaats van een rondreis met de auto, kun je ook gewoon een authentieke Vespa pakken. Met The Vespa Trip kun je namelijk in een relatief korte tijd zowel de landschappen, de historische stadjes en de gastronomie van Italië ontdekken. En dat met de wind door je haren.

Waarom je vroeg zomervakantie wilt boeken >

Uitgestippelde routes

Waar je in Toscane langs de meest prachtige historische steden rijdt, ontdek je bij Amalfi dat het gebied meer biedt dan een rotsachtige kust. Beide routes hebben hun eigen unieke karaktereigenschappen. En kunnen zowel in je eentje (met behulp van een road book & GPS) als met een gids gedaan worden.

Vespa tour Amalfikust

De uitvalsbasis in Amalfi is centraal gelegen in Sant’Agata sui Due Golfi. Vanuit daar ontdek je het heuvelige binnenland, doorkruis je prachtige dorpjes als Positano, Amalfi en Ravello. En krijg je de meest prachtige uitzichten over hoge kliffen en eindeloos blauw water. Hier vind je meer informatie >

Vespa tour Toscane

Deze tour door Toscane begint bij Il Giro Classico en eindigt in Pisa. In etappes van minimaal 70 kilometer ontdek je de Toscaanse heuvels, race je door de beroemde Chianti-streek met wijngaarden- en dorpjes. En streep je wereldberoemde Italiaanse steden zoals Firenze, Siena en Lucca (ja, de stad van de Disney film Lucca) af.

Ook leuk! 5 x culinaire stedentrips in Italië >

Unieke ervaring

Wat deze Vespa Tour Italië zo uniek maakt? Je bereikt plekjes die niet op elke toeristische route staan, is reen Vespa een unieke manier van reizen – een keer wat anders dan de auto. En ondanks je een uitgestippelde route rijdt, zit je niet vast aan een tourguide én bepaal je zelf het verloop van je reis.

En, staat er bij jou een roadtrip met Vespa’s door Italië op de planning?
Je boekt een tour hier >

Omslagfoto: The Vespa Trip

CategoriesEuropa