Work

YOU ARE A BADASS AT MAKING MONEY: TIPS OM MEER GELD TE VERDIENEN

slim geld verdienen - makkelijk geld verdienen - slim geld verdienen - meer salaris verdienen - salarisverhoging - snel geld verdienen - bad ass at making money

Een torenhoge studieschuld, een mager startersloon (of stufi) en altijd net iets te veel dagen die je aan het einde van de maand nog door moet als het geld al lang op is. Wie herkent het niet? Wij wilden graag weten hoe dat anders kon en daarom besloten we het boek ‘You are a badass at making money’ van Jen Sincero te lezen. Een boek vol tips en informatie om genoeg geld te verdienen voor een comfortabel leven. En wie wilt dat nou niet!

Het woord geld heeft vaak iets naars over zich. Durf maar eens te zeggen dat het jouw doel is om heel veel geld te verdienen. Al snel zal je te horen krijgen dat geld ‘niet het enige is waar het om draait’ en dat het vooral gaat om ‘gelukkig zijn’.

Dat mag dan wel zo wezen, maar een beetje extra centen op de bankrekening kan nooit kwaad. En dat zal vaak ook nog wel een beetje bijdragen aan dat geluk! Want laten we eerlijk zijn: in the end willen we allemaal het liefst genoeg geld om te shoppen bij Sandro, Zadig & Voltaire, een verre reis te maken en al helemaal niet om te kijken naar welke boodschappen je in de kar doet.

Ereaders

Dus, dit zijn onze tips om (meer) geld te verdienen >

1. Bouw een positieve relatie op met geld

Stop met negatief denken over geld. Het is helemaal niet zo erg om graag (veel) geld te willen verdienen.


2. Schenk aandacht aan de dingen waar je echt goed in bent

Als je iets doet wat je echt heel erg leuk vindt en waar je goed in bent (gelukkig gaat dit vaak samen), zal je merken dat geld hiermee verdienen op een natuurlijke manier gaat. En het is ook een stuk makkelijker om door te zetten als je iets leuk vindt. Zorg ervoor dat je je focust op één ding (en daar dan wel de allerbeste in wordt). Doorzettingsvermogen is heel belangrijk: do whatever it takes.

8 x Bizarre beroepen waar (veel) geld mee verdiend wordt >

3. Zorg voor meerdere bronnen van inkomsten 

Als je op meerdere manieren geld verdiend is er een hele grote kans dat je in totaal al snel op een bedrag komt waar je lekker van kan leven. Er zijn namelijk zo veel meer manieren van inkomsten dan alleen salaris. Denk eens aan beleggen, oude spullen verkopen of jouw kennis aanbieden in ruil voor een financiële bijdrage.

Snel en makkelijk geld verdienen met oude kleding? Zo doe je dat!  >

4. Weet wat je waard bent

Wees eerlijk naar jezelf: wat voeg jij toe aan een bedrijf? Hoe goed ben jij in je werk? Wordt dit gewaardeerd of krijg je bij een ander bedrijf meer geld voor hetzelfde werk? Dan is het misschien eens tijd om nog een keer na te denken of je bij de juiste werkgever zit.

Ontslag nemen? Neem deze tips mee in je gesprek >

5. Heb geduld

Er staat nu eenmaal niet een heleboel extra geld op je rekening na 3 dagen harder werken. En ja dames, dat is oké.

Meer tips om snel je bankrekening te spekken? Schaf het boek aan!

 Gerelateerde artikelen