M

Maak met een grote waardecheque een echt statement!

cheque

Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, afstuderen, een inzamelactie of een speciale erkenning, het geven van een geschenk dat opvalt en gedenkwaardig is, kan een oprechte manier zijn om iemands prestaties of mijlpaal te vieren. Een fantastische manier om dit te doen, is door een grote waardecheque te maken en te laten printen. Zo’n opvallende cheque zorgt ervoor dat het moment onvergetelijk wordt voor zowel de gever als de ontvanger.

De kracht van visuele impact

Een waardecheque is meer dan alleen een stuk papier met een geldbedrag erop geschreven. Het is een symbool van waardering en erkenning. Laat je een grote cheque maken? Dan geef je een visuele impact aan je geschenk, die niet snel zal worden vergeten. De omvang van de cheque alleen al zorgt ervoor dat het een opvallend en intrigerend element wordt.

Voor welke gelegenheden is een grote waardecheque geschikt?

Het geven van een grote waardecheque zal, ongeacht de gelegenheid, indruk maken op de ontvanger. Maar wat zijn nou situaties waarin mensen kiezen voor het overhandigen van een grote waardecheque? Wij geven een aantal voorbeelden: 

 1. Verjaardagen;
 2. Jubilea;
 3. Afstuderen;
 4. Goede doelen en fundraising; 
 5. Wedstrijden en competities;
 6. Bedrijfspromoties en beloningen; 
 7. Bruiloften; 
 8. Speciale erkenning en prestaties; 
 9. Verrassingsgeschenken; 
 10. Gemeenschapsbijdragen. 

Natuurlijk schat jij zelf als gever van de cheque in of de ontvanger blij zal zijn met het gebaar en of het passend is in de betreffende situatie. Of het nu bedoeld is voor een officieel moment of een gebaar is met een dikke knipoog, de ontvanger zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van de aandacht en moeite die in het geschenk is gestopt.

Een persoonlijk tintje toevoegen

Een grote waardecheque biedt ook de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je geschenk. Naast het bedrag kun je ruimte creëren voor een (handgeschreven) boodschap, een citaat of een speciale herinnering die betrekking heeft op de gelegenheid. Deze persoonlijke toevoeging laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om iets unieks en betekenisvols te creëren.

De stappen om een grote waardecheque te maken en te laten printen

Voor het maken en het laten printen van een grote waardecheque moet je een aantal simpele stappen doorlopen: 

 • Kies het materiaal. Laat je de cheque op papier printen of ga je voor plaatmateriaal? 
 • Kies de vorm. Ga je voor een gebruikelijke rechthoekige variant of heb je een andere vorm in gedachten? 
 • Kies de afwerking: Maak je keuze uit het soort papier of plaatmateriaal, enkelzijdig of dubbelzijdig en kies de afwerking. 
 • Kies het gewenste formaat. 
 • Maak een keuze in boorgaten, ophangsysteem en het soort hoeken. 
 • Voeg jouw ontwerp toe. Upload jouw persoonlijke ontwerp voor de waardecheque op de website.

Het laten printen van een grote waardecheque vereist professionele expertise. Werk daarom samen met een drukkerij die ervaring heeft met het afdrukken van opvallende en hoogwaardige ontwerpen.

De impact op de ontvanger

Een grote waardecheque gaat verder dan het fysieke geschenk zelf. Het creëert een herinnering die vaak diep wordt gekoesterd. De ontvanger zal zich speciaal en gewaardeerd voelen vanwege de moeite en aandacht die in het geschenk is gestoken. Bovendien zal de visuele impact van de grote cheque een gespreksonderwerp worden en maak je echt een statement. 

Ga voor een grote impact met een grote cheque

Het maken en laten printen van een grote waardecheque is een creatieve manier om je geschenk een opvallende en gedenkwaardige draai te geven. Het voegt een visuele impact en een persoonlijk tintje toe aan het geschenk, waardoor het moment extra speciaal wordt. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag of een andere mijlpaal, een grote waardecheque zal de ontvanger zeker verrassen en ontroeren. Dus waarom zou je niet wat extra moeite doen en een grote waardecheque overwegen voor je volgende speciale gelegenheid? De glimlach op het gezicht van de ontvanger zal de inspanning meer dan de moeite waard maken.

Dit is een partnerbericht

CategoriesNiet gecategoriseerd