EAT / Fijne Foodspots

DE BESTE LUNCHSPOTS VAN DEN BOSCH OP EEN RIJ

Lunchen in Den Bosch. Een van de leukste steden van Brabant is toch wel Den Bosch. Van een dagje varen tot bourgondisch genieten. Lees het hier!

Eén van de leukste steden van Brabant is toch wel Den Bosch. Van een dagje varen tot het bourgondische genieten, het is er allemaal mogelijk. Over dat genieten gesproken: de leukste zaakjes zitten door de hele stad heen, er is er altijd eentje in de buurt. Daarom hebben wij de leukste lunchzaakjes in Den Bosch voor jullie op een rijtje gezet! 

De IJsvogel

Lunchen in Den Bosch is sowieso een aanrader, maar zeker bij deze plek. De IJsvogel is de enige plek in de wereld waar je een gratis mini ijsje bij de koffie krijgt. Correctie: het lekkerste mini ijsje, want bij De IJsvogel maken ze hun eigen ambachtelijke vanille-ijs al generaties lang.

Sinds kort hebben ze de zaak verbouwd en hebben ze niet alleen ijs maar ook heerlijke lunches, taartjes en soep. Probeer vooral de sandwich met pulled pork of melted tuna. En vergeet dan niet af te sluiten met dat heerlijke vanille-ijsje. Oh, en dan heb ik nog niet eens over het interieur gesproken. Mooie hoge plafonds en industriële stoeltjes. Een plekje om even helemaal te genieten al het lekkers.

Google Maps: Kerkstraat 3, 5211 KD ‘s-Hertogenbosch
www.deijsvogeldenbosch.com

Leuke uitjes in Den Bosch vind je hier >

Lunchen in Den Bosch // Hotspots Den Bosch // Lunch Den Bosch

Weekendje Maastricht? Hier moet je zijn >

Robbies

Alsof je in Parijs bent beland. Dat is hoe je het interieur van Robbies kan omschrijven. Je kunt hier niet alleen heerlijk eten en koffie drinken aan marmeren tafeltjes, maar ook nog is fantastisch shoppen. Want leuke spullen staan er genoeg. Het brood dat je krijgt is echt Frans, dus: lekker vers en veel. Als je hier een broodje bestelt, vergeet dan niet de Franse frietjes met truffel mayonaise toe te voegen om het geheel helemaal af te maken. Lunchen in Den Bosch op zijn Frans!

Google Maps: Verwersstraat 29, 5211 HT ’s-Hertogenbosch
www.robbies.nl

A lovely day with mama

Een bericht gedeeld door Marcella (@marcellakramer) op

Ook leuk: 5 x fijne lunchspots in Den Haag >

TASTE Bij Dirk

Deze zaak ken je misschien wel als die leuke wijnbar met de uitgesproken wijnen en fijne proefplanken. Maar, ze hebben Bij Dirk even flink uitgebreid. TASTE Bij Dirk is het nieuwe concept schuin tegenover de wijnbar. Zoals ze het zelf beschrijven: ‘Het gaat in dit restaurant om kleine, verfijnde gerechten.

Je kiest 4 tot 6 gangen (op vrijdag en zaterdag kun je kiezen uit 5 of 6 gangen tijdens diner). Ook kan je aangeven waar je echt niet van houdt. Dan stelt de Chef-Kok Lucas Schrover samen met zijn team een heerlijk surprise tasting menu voor jou samen. Dus wil je totaal verrast worden met een uitstekend menu met natuurlijk bijpassende wijnen? Breng dan vooral een bezoekje aan TASTE Bij Dirk.

Google Maps: Verwersstraat 58, 5211 HX ’s-Hertogenbosch
www.tastebijdirk.nl

Lunchen in Den Bosch // Hotspots Den Bosch // Lunch Den Bosch

10 x Makkelijke Pokebowl recepten >

Verkadefabriek

Wil je bijzonder lunchen in Den Bosch? Dan is de Verkadefabriek een hele leuke spot! Hier werden vroeger dus alle lekkere koekjes van Verkade gemaakt en verpakt. Tegenwoordig is de Verkadefabriek een plek waar cultuur hoogtij viert. Je kan hier namelijk naar de film, een voorstelling bezoeken maar ook supergoed eten. Van ontbijt of lunch tot diner en even borrelen. Er zijn fijne zitplaatsen binnen, maar ook buiten te vinden. En als je hier dan gaat lunchen, bestel dan vooral even de flamkuchen met tonijn.

Google Maps: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch
www.verkadefabriek.nl 

Mist er nog een zaak in dit lijstje met leuke lunchspots in Den Bosch? Laat het ons dan vooral weten via kiki@girlswhomagazine.nl!

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE..

[wdi_feed id=”1″]Gerelateerde artikelen