L

LEUKE RESTAURANTS IN VREESWIJK: 6 x HOTSPOTS

Leuke restaurants in Vreeswijk - Hotspots in Vreeswijk

Vreeswijk is één van de pareltjes van Midden-Nederland: het piepkleine dorpje bij Nieuwegein is de perfecte plek voor een wandeling langs het water. Maar Vreeswijk is ook een heerlijke plek om een hapje te gaan eten. Daarom zijn dit leuke restaurants in Vreeswijk: 6 x tips!

Op zoek naar leuke restaurants in Vreeswijk? Dit zijn er 6 >

1. Terras aan het water: Brasserie Het Raadhuis

Brasserie Het Raadhuis is één van de prachtige, leuke restaurants in Vreeswijk. Je kunt hier heerlijk aan het water zitten op het terras, maar ook binnen is het restaurant prachtig, luxe ingericht. Je eet er heerlijke gerechten Noordzee krab, dorade en tournedos, maar kunt er ook gezellig borrelen met mooie planken vol lekkers. Vraag ook zeker om de wijnkaart voor een lekker drankje en geniet in dit mooie dorpje!

2. The Good Food: onbeperkt streetfood eten

Good food for a good mood, dáár staat restaurant The Good Food in Vreeswijk voor. Hier eet je heerlijke streetfood-gerechtjes met Aziatische twist. Je kiest voor een á la carte menu, een tasting experience menu of een vijf gangenmenu en bestelt er heerlijke drankjes. Hier, middenin het dorpje van Vreeswijk is een gezellige avond vol lekkere hapjes gegarandeerd.

3. Fine dining in Vreeswijk: Huis de Wiers

Bij Huis de Wiers heb je heerlijke fine dining in één van de leuke restaurants in Vreeswijk. De luxe gangenmenu’s worden zorgvuldig samengesteld, je kunt kiezen tussen een vijf- of zes gangenmenu. De menu’s veranderen elke twee maanden maar je kunt rekenen of gerechten zoals bijvoorbeeld langoustine, kwartel, eendenborst en risotto. Genieten!

4. Luxe dineren in het centrum: Rotisserie Zott

Restaurant Rotisserie Zott is echt een leuk restaurant in Vreeswijk dat relatief simpel eten met een luxe gevoel combineert. Je eet er bijvoorbeeld zalmfilet of cannelloni, maar ook bijvoorbeeld Black Angus Sucade. Je hebt hier uitzicht op het gezellige centrum van Vreeswijk en beleeft sowieso een gezellige avond hier.

5. Cindisch Soulfood: Indonesisch eten in Vreeswijk

Heerlijk, traditioneel Indonesisch eten kan óók in Vreeswijk. Bij Cindisch Soulfood proef je alle smaken die Indonesië te bieden heeft, maar dan in het knusse Vreeswijk. Ze zijn enkel vrijdag tot en met zondag geopend, dus let daar wel op. Je kunt hier allerlei lekkere, losse gerechten bestellen maar kunt ook gaan voor de samengestelde rijsttafel met bijvoorbeeld gado gado en rendang.

6. Bruine kroeg in Vreeswijk: Eigenweize

Bij Eigenweize heerst de typische bruine kroegvibe. Bij deze Bistro kun je ’s middags lekkere broodjes eten maar bestel je ’s avonds lekkere gerechten zoals varkensbeen, saté en zalmfilet. Bestel er uiteraard een bakje frietjes bij om de vibe compleet te maken en een lekker drankje. Perfect voor een avondje simpel en relatief goedkoop dineren!

En, bij welke van deze leuke restaurants in Vreeswijk ga jij eten?

Bron omslagfoto: The Good Food

CategoriesFijne Foodspots