K

KLEDEN ALS EEN PARISIENNE: MODETIPS & ESSENTIALS

kleden als een parisienne

Ben je als modeliefhebber al eens in Parijs geweest? Dan heb je vast je ogen uitgekeken! In iedere chique straat zie je weer een andere vrouw voorbijkomen in een stijlvolle outfit. De looks zijn klassiek en lijken geheel effortless. Toch wordt er vaak goed nagedacht over de kledingstukken die ze dragen. Ben je benieuwd hoe je zelf als een echte Parisienne voor de dag kunt komen? Maak gebruik van onze modetips en schaf een aantal van de tijdloze essentials aan.

Investeer in tijdloze basics

Vul je garderobe aan met een aantal tijdloze kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit. Deze kun je op eindeloos veel manieren combineren. Bovendien zorgt een mooie basic direct voor een chique look die er moeiteloos uitziet. Dat is precies waar de uitstraling van een Parisienne om draait. Tijdloze kledingstukken zoals een witte blouse, zwarte blazer, donkere jeans en een beige trenchcoat mogen niet ontbreken. Draag je liever wat meer opvallende kleuren? Geen probleem! Je kunt ook kiezen voor basics in een elegante kleur zoals kobalt blauw. Kijk bijvoorbeeld eens naar de effen blouses, pantalons en jumpsuits van Caroline Biss. Deze kledingstukken zijn tijdloos, maar toch met een eigentijdse twist.

Kies voor verfijnde prints en patronen

Als je de outfit iets speelser wil maken, kun je een subtiele print toevoegen. Het is belangrijk om te kiezen voor een verfijnde print om de elegante look te behouden. Een krijtstreep, dunne nautische streep, pied de poule patroon of een gingham patroon is een goede keuze.

C:\Users\mail\OneDrive\Pictures\DB Online Marketing Afbeeldingen\2704-girlswhomagazine-kleed-je-als-een-parisienne-modetips-en-essentials (2).jpg

Draag minimaal één loszittend kledingstuk

Vaak zie je dat Parisiennes minimaal één loszittend kledingstuk dragen. Bijvoorbeeld een wijd uitlopende broek, een losse blouse of juist een oversized blazer. De items van het merk Elisabetta Franchi zijn hier een perfect voorbeeld van. Hoewel het modelabel een Italiaanse oorsprong heeft, past de klasse en verfijning ook erg goed bij de Franse stijl.

Kies voor elegante lage schoenen

Met een lage schoen geef je een casual outfit net wat meer elegantie. Klassieke ballerina’s, preppy loafers of vrouwelijke sneakers mogen daarom niet ontbreken op je schoenenrek. Sandaaltjes met een hak zijn natuurlijk ook een prachtige optie, maar draag alleen hakken als je er daadwerkelijk op kunt lopen.

Style de outfit met tijdloze accessoires

Maak de outfit compleet met een paar klassieke en tijdloze accessoires. Investeer in een luxe handtas die overal bij past. Draag daarnaast minimalistische sieraden en probeer accessoires met felle kleuren te vermijden.

Hoe jouw ideale Franse outfit er ook uitziet, het aller belangrijkste is dat jij de kleding met plezier en zelfvertrouwen draagt. Dan straal je op en top elegantie uit!

CategoriesNiet gecategoriseerd