restaurant marken - restaurant marken aan de haven - eten in marken - beste restaurants in marken - gezellige restaurants in Marken - restaurant marken centrum - taanketel marken - lunchen in marken - dineren in marken
4

4 x LEUKE RESTAURANTS IN MARKEN

Vlak buiten de stadsgrenzen van Mokum vind je talloze pittoreske dorpjes. Met monumentale huizen, kleurrijke kledingdracht & omringd met water is Marken daar één van. En, you know the drill: waar ontdekt wordt – wordt getafeld. Bij deze leuke restaurants in Marken kun je aanschuiven!

Voor wie wil lunchen of dineren in Marken, aan de haven of in het centrum: dit zijn 4 x leuke restaurants in Marken >

1. De Taanketel

Bij de Taanketel geniet je in ongedwongen sfeer van uiteenlopende gerechten dat ieder kwartaal wisselt. Ondanks de constante wissel van de wacht (ehh menukaart), hebben de gerechten allemaal iets gemeen: gemaakt van seizoensgebonden producten. Geen overdreven culinaire hoogstandjes, maar wel onderscheidend én lekker.

Ook leuk! 10 x boerderijwinkels in Noord-Holland >

2. De Visscher

Voor wie authentiek wil genieten aan de haven van Marken schuift aan in het restaurant De Visscher. Het terras biedt prachtig uitzicht over het befaamde Markermeer. Naast dat dit een prima plek is om achterover te leunen en naar langsvarende boten te kijken, kun je hier ook goed terecht voor de ‘wereldberoemde’ Markertaart, een lunch of een diner met klassiekers op de menukaart.

Meer lunchen of dineren in Marken >

3. LEZZ

Een ander fijn restaurant aan de prachtige haven Marken is LEZZ, wat een afkorting is voor Land en Zeezicht. Je kunt hier van s’ ochtends vroeg voor een lekkere bak koffie tot ‘s avonds laat voor cocktails of een diner met mooie gerechten van land en zee terecht. En met uitzicht over het water: die serveren ze hier 24/7.

4. Restaurant Marken centrum: De Verkeerde Wereld

We eindigen de reeks leuke restaurants in Marken met eentje, die ondanks de naam, eigenlijk nog niet zo verkeerd is. Het restaurant De Verkeerde Wereld vind je in het centrum van Marken en heeft een klassiek menukaart, waar iedereen wel iets lekkers op vindt. Zelfs de kleinste Girls Who’ers, hoe fijn is dat?

En, waar in Marken schuif jij aan?

Omslagfoto: De Taanketel

CategoriesFijne Foodspots