5

5 x LEUKE KRINGLOOPWINKELS IN UTRECHT

Leuke kringloopwinkels Utrecht - Vintage shoppen Utrecht - Kringloopwinkel Utrecht

Laten we eerlijk zijn: vintage is hot. Niemand kijkt er meer van op als je vertelt dat je nieuwe rokje, schoenen of meubelstuk van de kringloop komen. Sterker nog: waarschijnlijk krijg je complimenten dat je je steentje bijdraagt! Om het kringloop-shoppen nóg makkelijker voor je te maken hebben wij 5 leuke kringloopwinkels in Utrecht voor je op een rijtje gezet.

Op zoek naar nieuwe plekken om vintage te shoppen? Dit zijn 5 leuke kringloopwinkels in Utrecht!

1. Kringloopwinkel De Arm aan de Oudegracht

Kringloopwinkel De Arm heeft 2 vestigingen in Utrecht, eentje in Hoograven maar ook eentje aan de Oudegracht! Als je vintage shoppen dus wil combineren met een gezellig dagje Utrecht met vriendinnen, kan dat hier. Deze leuke kringloopwinkel is elke dinsdag tot en met zaterdag open van 10:00 uur tot 17:00. Shop-ze!

2. Leuke kringloopwinkel dichtbij Utrecht centrum

Net buiten het centrum van Utrecht kun je vintage shoppen bij kringloopwinkel De Waarde. Meubels, servies, kleding, ze hebben het er allemaal! Ze hechten er veel waarde aan recycling en duurzaamheid, ideaal dus als ook jij je steentje bij wil dragen aan een beter milieu. Let op! Deze leuke kringloopwinkel is gesloten op zondagen.

3. Op zondag open: kringloopwinkel Kraayenest

Aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht kun je uitgebreid servies-shoppen bij kringloopwinkel Kraayenest, al hebben ze er ook heel veel andere leuke tweedehandsspullen. Naast een kringloopwinkel is het Kraayenest de afgelopen jaren langzaamaan ook uitgegroeid tot een soort buurthuis waar Utrechters elkaar opzoeken voor een gezellig praatje. Open vanaf donderdag tot en met zondag!

4. Leuke kringloopwinkel met kleding: Overhoop

Kringloopwinkel Overhoop is naast een plek om leuke tweedehands spullen te kopen ook een buurtwinkel en -kapper voor Overvecht-Zuid. Je kunt er uit meer dan genoeg kledingstukken, tassen en schoenen kiezen maar ze hebben er ook een grote collectie aan tweedehands boeken. Als je geluk hebt tref je er zelfs plantenstekjes. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag open!

5. Kortjakje: tweedehands kledingwinkel

Bij kringloop Kortjakje zijn ze al 30 jaar gespecialiseerd in tweedehands kleding, zowel voor volwassenen als kinderen. Als je dus vooral op zoek bent naar (merk)kleding tijdens vintage shoppen is dit de plek! De leuke kringloopwinkel is van woensdag tot en met zaterdag open.

Dus, welke leuke kringloopwinkel van dit lijstje kies jij uit?

CategoriesDress Up