K

KOREAN BBQ IN UTRECHT: 3 X HOTSPOTS

Korean BBQ in Utrecht - Koreaans eten in Utrecht - Korean BBQ aan de Oudegracht

Ben je dol op Aziatische gerechten en ook nog eens op shared dining? Dan moet je echt eens gaan Korean BBQ’en, waar je je eigen vlees- en groentegerechten gewoon kunt grillen aan tafel. Dit zijn 3 x leuke hotspots voor Korean BBQ in Utrecht!

Op zoek naar hotspots voor Korean BBQ in Utrecht? Dan moet je hier zijn >

1. Daebak BBQ aan de Oudegracht

In één restaurant tegelijkertijd Korean BBQ’en én authentieke bijgerechten als bibimbap, ramen en sushi bestellen? Dat kan bij Daebak Korean BBQ in Utrecht! Het restaurant is gelegen aan de Oudegracht dus vooraf of achteraf kun je nog gezellig de stad in, en je kunt hier ook nog eens traditionele soju-bombs bestellen. Alle ingrediënten voor een gezellige avond met vrienden dus! Op een weekenddag kost het standaard All you can eat avondmenu €36,50.

2. Gogi Gui in Utrecht

Gemarineerde kip, buikspek, garnalen, saté, wat je ook maar op je grill wil leggen, bij Gogi Gui Korean BBQ hebben ze het vast! Bestel vooraf nog een lekker soepje en bestel er wat typische Koreaanse gerechten bij, en je hebt een avondvullend programma aan de grill! En dat vanaf €33 euro, afhankelijk van welke menu je kiest. Aanrader!

In Amsterdam? Dit zijn leuke Korean BBQ hotspots in de hoofdstad >

3. Korean BBQ in Utrecht: Meishi

Aan de Rozenstraat in Utrecht kun je gezellig Korean BBQ’en bij restaurant Meishi. Ze zouden bekend staan om hun Kimchi, het perfecte Koreaanse bijgerecht voor allerlei traditionele Koreaanse gerechten. Loop er dus zeker een keer naar binnen als je in de buurt bent en zin hebt in Koreaans eten van de grill!

En, bij welke hotspot ga jij binnenkort Korean BBQ’en met vrienden?

Bron omslagfoto: Daebak Korean BBQ

CategoriesFijne Foodspots