7

7 x FRIED CHICKEN ETEN IN AMSTERDAM

gefrituurde kip amsterdam - fried checken amsterdam - chicken wings amsterdam - gefrituurde kip - fried chicken - kip amsterdam

Gefrituurde kip is misschien wel een van de populairste snacks als het gaat om comfort food. Ben jij op zoek naar een lekkere portie van dit krokante gerecht en wil je eens wat anders dan de KFC? Hieronder vind je de plekken voor fried chicken in Amsterdam.

Opzoek naar krokante gefrituurde kip in onze hoofdstad? Vind hier de plekken voor fried chicken in Amsterdam >  

Nasikip 

Nasikip is een (Surinaams) begrip op de Dapperstraat. Naast hun fried chicken, is de hot sauce van deze zaak zo populair geworden dat KLM vanaf Paramaribo de saus aan boord serveert. Nou dan weet je wel dat het goed zit..
Nasikip >

Gangnam Chicken 

Hier ben je aan het juiste adres voor een heerlijke portie Korean fried chicken. Daarbij kies je een heerlijke coating zoals soja-knoflook of honey-lemon. Ook lekker: ga voor de zoete aardappelfrietjes en gefrituurde groene asperges on the side.
Gangnam Chicken >

TokTok

TokTok is de fried chicken pop-up van Alba, een fijne wijnbar in Oost. Op vrijdag, zaterdag kun je hier terecht voor een kipburger, frietjes en coleslaw en natuurlijk de gefrituurde kip betreft. Deze crispy snack is er in de varianten mild, hot, very hot en WTF.
TokTok >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toktok Amsterdam (@toktok.ams)

Toch liever zelf aan de slag? Vind hier 15 lekkere recepten met kip in de hoofdrol >

Kip It Real

Bij deze zaak haal je wings, burgers en andere gerechten met fried chicken in de hoofdrol. Geniet hier bijvoorbeeld van gefrituurde kip met een Portugees of Koreaans tintje! Wil je helemaal los gaan? Bestel dan de ‘The Lord Cheesus’: een rijkelijke mac ‘n cheese afgetopt met crispy chicken.
Kip It Real >

Kip ’n Drip

Op het menu van Kip’n Drip vind je gefrituurde en gegrilde kip op allerlei verschillende manieren. Dit is volgens de eigenaren van de zaak precies waar je moet zijn ‘For all your juicy, saucy & drippy chicken dreams.’
Kip ‘n Drip >

Ladybird FC

Deze pop-up vind je op de Haarlemmerstraat in het centrum van de stad. De jongens achter Ladybird hebben als doel om de lekkerste fried chicken te maken die jij ooit in je leven hebt gegeten. Dat willen wij dan wel eens meemaken!
Ladybird >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LADYBIRD FRIED CHICKEN (@ladybird.fc)

Rotisserie Amsterdam

Deze zaak staat bekend om zijn sappige kip aan het spit, hamburgers en “turbo-kaas-frietjes”. Ook hier vind je heerlijke gefrituurde kip op het menu! Ongezond? Valt mee! Rotisserie haalt namelijk de troep uit de junkfood door alles helemaal opnieuw te maken.
Rotisserie Amsterdam >

En, op welke plek ga jij binnenkort zeker fried chicken bestellen in Amsterdam?

Bron: Ladybird FC

CategoriesFijne Foodspots