6

6 x LEUK KOFFIE DRINKEN (MET TAART) IN ANTWERPEN

koffie drinken in Antwerpen - koffie hotspots antwerpen - lunchen in Antwerpen - taart in antwerpen - koffie spots in antwerpen

Waar je in Antwerpen moet zijn voor de allerbeste bakkie’s? Onze local zocht het voor ons uit tijdens haar caffeïne-tour door de Belgische stad. Dit zijn de leukste koffie hotspots van Antwerpen! 

Cafe Mundi

Vlak aan de Grote Markt in Antwerpen, kan je bij Caffe Mundi terecht voor een heerlijke kop koffie. Hier branden ze hun eigen koffie, van het merk Cross Roast. Honger? Je kan er ook een ontbijt of lunch krijgen. En wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Caffe Mundi organiseert verschillende koffie workshops.

Google Maps: Oude Beurs 24, 2000 Antwerpen

Tinsel

Deze hippe hotspot vindt je op de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Geniet hier van heerlijke koffie, lekker ontbijt, een lekker stuk taart. Alles huisgemaakt en dus op z’n lekkerst. Het interieur straalt gezelligheid uit en geeft je een huiskamergevoel. Je zou hier uren willen vertoeven.

Google Maps: Vlaamse Kaai 40, 2000 Antwerpen

koffie drinken in Antwerpen - koffie hotspots antwerpen - lunchen in Antwerpen - taart in antwerpen - koffie spots in antwerpenBron: Tinsel (www.tinsel.be) // koffie drinken in Antwerpen // koffie hotspots antwerpen

Revista

Stap je Revista binnen, dan kan je er maar beter op rekenen dat je hier een hele tijd zal vertoeven. Hier heb je namelijk een groot aanbod aan magazines en leesvoer ter beschikking. Of zet je aan een tafeltje met je laptop, zodat je kan werken en tegelijk kan genieten van een perfect gezette espresso.

Naast koffie kan je hier terecht voor ontbijt, lunch of apero. Anders dan andere koffiebars in Antwerpen, blijft Revista tot in de avond open.

Google Maps: Karel Rogierstraat 47, 2000 Antwerpen

5 x vegetarisch dineren in Antwerpen >

O-Cortado

Deze hippe koffiebar heeft ondertussen twee locaties in Antwerpen. Hier wordt enkel met biologische producten gewerkt.
Buiten dat het hier gewoon heerlijk gezellig zitten is, kan je nog iets extra verkrijgen: de selfieccino. Stuur je foto naar het nummer dat op de menu staat en slurp van je cappuccino of latte met jouw hoofd of inspirerende quote er op. Ideaal voor je gezelschap te verrassen met een speciale boodschap of kies er gewoon lekker een voor jezelf.

Google Maps: Lange Koepoortstraat 21, 2000 Antwerpen | Oude Koornmarkt 40, 2000 Antwerpen

koffie drinken in Antwerpen - koffie hotspots antwerpen - lunchen in Antwerpen - taart in antwerpen - koffie spots in antwerpenBron: O-Cortado (www.ocortado.com) // koffie en taart in Antwerpen // hotspots Antwerpen

Mirlo’s

Coffee, Food en Favourites. Bij Mirlo’s bieden ze dit allemaal aan en daar kan je alleen maar vrolijk van worden. Geniet van je koffie om je dag mee te beginnen en proef van heerlijk bereide gerechten. Voor de langslapers onder ons: hier kan je de hele dag terecht voor een lekker ontbijt.

De favourites zijn een selectie van decoratie accessoires en gifts. Je stapt hier gegarandeerd met een grote smile buiten.

Google Maps: Verbondstraat 1, 2000 Antwerpen

Meer te gekke tips voor koffie drinkers >

Bardin

Come hungry, leave happy! Met deze slogan hebben ze bij Bardin niet gelogen. In deze huiselijke koffiebar, niet ver van het Antwerpse Stadspark, kan je terecht voor ontbijt, lunch en apero. Geniet van je koffie in de gezellige bank of aan het raam. Bij mooi weer openen ze hun terras.

Dit zijn de fijnste terrassen van Antwerpen >

Google Maps: Mechelsesteenweg 102, 2018 Antwerpen

koffie drinken in Antwerpen - koffie hotspots antwerpen - lunchen in Antwerpen - taart in antwerpen - koffie spots in antwerpenBron: Bardin (www.bardin.be) // lunchen in Antwerpen // koffie hotspots Antwerpen // tips Antwerpen

Bron omslagfoto: Mirlo’s
Tekst door: Liselotte Tersago
CategoriesDrankje doen