K

KITCHEN REPUBLIC IS DÉ FLEXWERKPLEK VOOR FOODIES

kitchen republic amsterdam - culinair ondernemers amsterdam - keuken huren amsterdam

Culinair ondernemer opgelet: wij kwamen laatst iets leuks tegen. Flexwerkplekken genoeg in ambitieus Amsterdam, maar bij welk kantoor schuif je nou aan als ondernemende foodie? Nou, bij Kitchen Republic dus. Voor alle hongerige & dorstige creatievelingen. Helemaal in ons straatje! Hier lees je waarom.

Met een eigen pop-up restaurant en platform voor foodies kan Girls Who Magazine zich gerust schalen onder de term ‘culinair ondernemer’. En echt, wat hebben we op fijne flexkantoren in Amsterdam gezeten met allemaal toffe ondernemers.

Maar, als foodjournalist is het ook wel héél fijn om omringd te zijn met like minded ondernemers die van food hun business hebben gemaakt. Tja, en precies dát kan dus bij Kitchen Republic: dé plek voor startende en groeiende food concepten.

Werk-, productie- én meetingruimte

In deze werk-, productie- en meetingruimte in Amsterdam-West komen jonge food bedrijven samen om de productie van eten en drinken smakelijker, slimmer en bewuster te maken. Dat doen ze door food bedrijven te verbinden aan de juiste contacten en ze te voorzien in de laatste industrie-updates.

Kantoor en keuken

Het leuke is dat zowel ‘digitale’ culinaire ondernemers als fysieke chefs samenkomen bij Kitchen Republic. Je zou er als foodjournalist of -consultant een bureau kunnen huren, maar als (startende) food bedrijf kun je er ook een keuken huren. En het toffe is: van achter jouw computer kijk je uit over alle koks die lekkernijen aan het klaarmaken zijn. Ook fijn: er mag wel eens (voor)geproefd worden. En dan zijn de flexwerkers natuurlijk goede kandidaten.

Dus, ben jij als culinair ondernemer op zoek naar een flexkeuken of -kantoor in Amsterdam. Neem dan zeker een kijkje op hun website om de mogelijkheden te checken.

CategoriesNiet gecategoriseerd