1

10 x KINDVRIENDELIJKE CAFÉS IN AMSTERDAM

kindvriendelijke cafés amsterdam - kindercafés amsterdam - kindvriendelijk café amsterdam - kindvriendelijke cafés in amsterdam - kinderfeestje restaurants amsterdam - kindvriendelijke horeca amsterdam

Zin in een koffietje of lunch bij een leuke zaak in de buurt, maar sla je dit toch liever over als je kids bij je hebt? Dat hoeft nu niet meer! Hieronder vind je namelijk 10 fijne en kindvriendelijke cafés in Amsterdam. Hier kunnen zowel jij als de kids onbezorgd genieten!

Op zoek naar the place to hang met de kids? Vind hier 10 kindvriendelijke cafés in Amsterdam voor een onbezorgde koffiedate/lunch > 

Blender

Ontmoeten, ontdekken, ondervinden en shoppen, dat is waar Blender voor staat. Bij deze zaak op de Ruysdaelstraat vind je kinderkleding, cadeautjes en een kindvriendelijk café met een grote speelruimte. Alles in één dus, wat wil je nog meer?
Blender >

De Kleine Parade 

Het café van De Kleine Parade is een toffe plek waar je een heerlijk ontbijt of lunch van lokale producten bestelt. In de fijne speelhoek van het café vermaken je kinderen zich terwijl jij van je (tweede) koffietje geniet.
De Kleine Parade >

MiniMarkt

MiniMarkt is een concept store gericht op families. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, huisgemaakte taart, kleding, kado’s voor baby’s en kinderen en interieurproducten. Ook is er een menukaart voor (kleine) kids!
MiniMarkt >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MiniMarkt (@minimarkt_store)

De IJ-kantine

Vanaf ‘s morgens kun je hier terecht voor ontbijt, iets later voor een fijne lunch of diner. Er is een kindermenu, een kinderhoek met tafeltjes, stoeltjes, speelgoed en kinderboeken. Op het terras staat een enorme zandbak met (ook weer) bergen speelgoed!
De IJ-kantine >

Het Paviljoen

Hier dobbert jouw kind (op de warmere dagen) vrolijk in één van de opblaasbadjes. En dat bovenop het dak van een café in West waar je ieder moment van de dag wel een plekje in de zon kunt bemachtigen.
Het Paviljoen >

Ook handig! Vind hier 8 tips voor een (coronaproof) kinderfeestje >

Wijs West

Bij Wijs West kunnen jouw kids naar de kapper, een kleinigheidje uitzoeken en lekker spelen met leeftijdgenootjes. Terwijl je van je ‘rust’ geniet, kunnen de kids hun gang gaan in de speelruimte vol speelgoed en knutselspullen.
Wijs West >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WIJS WEST & ONWIJS WEST (@wijswest)

Lunchroom Lastig

Een echte buurtlunchroom die voelt als een woonkamer, met een terras en een unieke speelkelder (40 m2) voor de wat oudere kids. Hier vind je computerspelletjes, boeken, kleurspullen en speelgoed!
Lunchroom Lastig >

De Vondeltuin

De Vondeltuin is een gezellig en groot terras gelegen in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Net als in je eigen tuin mogen jij (en jouw kids) hier gewoon lekker doen waar je zin in hebt! Good to know: de horeca bestaat hier uit self-service.
De Vondeltuin >

Haddock 

Haddock Amsterdam is een kindvriendelijk restaurant aan het water waar jij samen met je kids kunt genieten van lekker eten. Naast het kindermenu is er ook een kinderspeelkamer en fijne zandbak voor de warmere dagen!
Haddock >

Pllek

Bij lekker weer is dit misschien wel het mooiste plekje van Amsterdam: met prachtig uitzicht over het IJ, zittend op een zitzak en heerlijk eten! De perfecte plek om te genieten op een zonnige dag mét een fijne kindermenukaart.
Pllek >

En, welke van deze kindvriendelijke cafés breng jij binnenkort zeker een bezoekje met de kids?

CategoriesFijne Foodspots