G

GIRLS WHO DRINK KERSTCOCKTAIL: WHISKY LOVE

Ben je het zat om alleen wijn te drinken tijdens het kerstdiner? Of vliegt het bier weer over tafel tijdens die standaard gourmet? Niet meer met deze te gekke cocktail tips. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste kerstcocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een kerstcocktail en dat is vandaag: Whisky love!

De meeste mensen noemen whisky een drankje voor mannen. Kom op nou, echt niet! Wij houden ervan en hebben er dus deze heerlijke kerstcocktail met whisky van gemaakt. Zo kan je samen met je vader en opa proosten aan de mooie kersttafel. Want zeg nou zelf, deze kerstcocktail met whisky ziet er uit om door een ringetje te halen. Ja toch!

Ingrediënten

Dit is de nieuwe trend met whiskey 

Hoe te maken?

Voeg het ijs toe aan het glas en schenk daarover de whisky. Top dit af met Double Dutch gingerbeer en wat cranberries. Om om het helemaal af te maken, gebruik de salie om de cocktail te versieren. Een simpele kerstcocktail met whisky met een heerlijke stoere smaak !

 

Deze kerstcocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.