G

GIRLS WHO DRINK KERSTCOCKTAIL: MATCHA LOVER

Ben je het zat om alleen wijn te drinken tijdens het kerstdiner? Of vliegt het bier weer over tafel tijdens die standaard gourmet? Niet meer met deze te gekke cocktail tips. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste kerstcocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een cocktail voor de kerst en dat is vandaag: MATCHA LOVER!

Een groene cocktail die ook nog is gezond is. Voor alle healthy lovers hebben wij een matcha cocktail recept gemaakt. En deze cocktail is lekker. Eigenlijk te lekker want je drinkt dit drankje weg als een limonade.

Ingrediënten

 • 30 ml Vodka
  Double Dutch Watermeloen
  Theelepel Matcha poeder
  Limoen
  Rietsuiker
  Ijs

Je outfit compleet maken voor de kerst doe je hier!

Hoe te maken?

Mix de matcha met het sap van een halve limoen. Mix het goed zodat er geen klontjes ontstaan. Dip de rand van het glas in het water en vervolgens in rietsuiker. Schep ijs in het glas. Mix het matcha goedje met vodka in de mixer en shake. Schenk dit vervolgens over het ijs en top het af met Double Dutch Watermeloen. Snij een schijfje van een limoen en zet dit op de zijkant van het glas.

 

Deze kerstcocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.