G

GIRLS WHO DRINK KERSTCOCKTAIL: VIRGIN PINK BELLA

Ben je het zat om alleen wijn te drinken tijdens het kerstdiner? Of vliegt het bier weer over tafel tijdens die standaard gourmet? Niet meer met deze te gekke cocktail tips. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste kerstcocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een cocktail voor de kerst en dat is vandaag: VIRGIN PINK BELLA

De ideale kerstcocktail met grapefruit wanneer je vol zit van de eerste gangen en nog door moet naar het toetje. Deze wat zure cocktail zorgt voor wat ruimte in de maag daarnaast is de cocktail ook goed te combineren met vanille ijs. Heerlijk als tussendoortje.

Ingrediënten

  • Double Dutch Watermeloen
    Grapefruit
    Rietsuiker
    Munt

Kerstmuziek van Girls Who Drink 

Hoe te maken?

Kook het sap van een grapefruit met een takje munt en een eetlepel rietsuiker en laat dit goed inkoken tot een siroop. Laat dit afkoelen en mix dit vervolgens met Double Dutch Watermeloen. Schenk dit sapje in meerdere glazen uit.

 

Deze kerstcocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.