G

GIRLS WHO DRINK KERSTCOCKTAIL: CRAZY RED

Ben je het zat om alleen wijn te drinken tijdens het kerstdiner? Of vliegt het bier weer over tafel tijdens die standaard gourmet? Niet meer met deze te gekke cocktail tips. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste kerstcocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een kerstcocktail en dat is vandaag: Crazy Red!

Vroeger was ons gehele huis met rood versierd tijdens de kerstdagen. Een warme kleur vond ik dat altijd in de december maand en daar doet deze cocktail mij ook gelijk weer aan denken. Deze kerstcocktail smaakt een beetje als de ‘normale’ gin maar dan wat zoeter. Jij zou deze goed kunnen serveren door de maaltijden heen zodat het eten even wat zakt in je buik en je weer door kan naar de volgende gang.

Ingrediënten

 • 50 ml Gin
  Double Dutch Pomegranate & Basil
  10 ml Granaatappelsap
  Granaatappelpitjes
  Basilicum
  Ijs

Vind hier het leukste glaswerk voor de feestdagen 

Hoe te maken?

Doe een schep ijs in het glas. Mix de gin en granaatappelsap in de cocktailmixer en shake. Giet dit vervolgens in het glas en top het af met Double Dutch Pomegranate & Basil. Om het af te maken bestrooi je het drankje met wat granaatappelpitjes en basilicum. Een kerstcocktail klaar om te serveren!

 

Deze kerstcocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.