1

10 x KERSTBUNDELS EN -BOEKEN OM CADEAU TE DOEN

kerst - boek - verhalenbundel - kerst verhalenbundel - kerstcadeau - cadeau tips

Kerstverhalen in winterse sferen doen het altijd goed deze tijd van het jaar. Lekker bij de open haard of met een dekentje op de bank. Kerstbundels en -boeken uit verschillende culturen en jaren, brengen meteen een gemoedelijke sfeer in huis. Niet alleen kun je er zelf van genieten, maar kerstbundels zijn ook erg mooi om cadeau te doen.

10 x Kerstbundels en -boeken om cadeau te doen >

1. Winterverhalen – Dawn Casey – 24,50

In dit magische boek zijn achttien van de mooiste winterverhalen uit de hele wereld opgenomen – van NoordAmerika tot Siberië, China en Schotland. De bekroonde auteur, Dawn Casey, en illustrator, Zanna Goldhawk, hebben een nieuwe klassieker gemaakt die gekoesterd zal worden door jong en oud. 

2. Het grote kerstverhalenboek – Tommy Wieringa – 15,00

Het groot kerstverhalenboek is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerst­ stress, de kerstgedachte en de kerstviering. Gegoten in korte verhalen, columns, recepten en gedichten, waarin wordt gerild van de kou, getreurd om trieste kerstfeestjes en gelachen om de twee dagen waarin de wereld even stilstaat.

Gingerbread house recept & kant-en-klare pakketten >

3. De beste kerstverhalen van mozaïk – 12,50

De beste kerstverhalen van Mozaïek van Irma Joubert, Guurtje Leguijt, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Joke Verweerd en meer bevat een keuze van de beste kerstverhalen van de fondsauteurs van Uitgeverij Mozaïek, aangevuld met twee nieuwe verhalen

4. De twaalf dagen met Kerstmis – William Morris – 18,00

Dit boek gaat over eeuwenoude Engelse liederen vertaald door Jan Rot met prachtige patronen van graficus William Morris. Het is het perfecte kerstcadeau voor ieder die van kunst, muziek en design houdt. Een mooi boek om te hebben.

5. Kerst op het eiland Skye – Kirsty Ferry – 15,00

Wat zou jij ervoor over hebben om met kerst bij degene te zijn van wie je houdt? Het eiland Skye is een plek vol magie, met name rond de kersttijd, en er is geen plek op aarde waar Zac Fallon liever de kerstdagen zou doorbrengen. Maar hoewel Zac alles heeft wat zijn hart begeert op het eiland, is er toch een iemand die mist, en dat is Ivy McFarlane.

9 x Leuke Kerst afspeellijsten op Spotify >

6. Kom vanavond met verhalen – 15,00

Kom vanavond met verhalen… was een bestseller rond Kerst 2018. De hartverwarmende, waargebeurde verhalen van meestervertellers als Adriaan van Dis, Marion Pauw en Robert Alberdingk Thijm, voor aan de kersttafel, rond de kerstboom of gewoon bij de centrale verwarming, raakten een snaar bij het grote publiek.

7. Het wonderlijke winterboek – Marianne Busser – 19,99

In deze bundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de winter. Over Sint en Piet, die soms wel een beetje hulp kunnen gebruiken, over een prachtig midwinterfeest, over een kerstman die zijn muts kwijt is, over een onsmakelijk kerstdiner, en over héél veel oliebollen…

8. A Christmas Carol and Other Christmas Writings – Charles Dickens – 15,99

Iedereen kent A Christmas Carol wel, of het nu de originele of The Muppets versie is. Dit bekende verhaal is al jaren oud. Van zo’n verhaal is het leuk om een mooie editie te geven, zoals deze Penguin klassiekereditie.

5 tips voor een duurzame kerstboom >

9. The Penguin Book of Christmas Stories – 15,29

In diezelfde lijn heeft Penguin de verhalen van de uitgeverij gebundeld. Deze kerstbundel heeft verhalen van verschillende auteurs uit verschillende eeuwen. Een heel divers en vol boekje om cadeau te doen dus.

10. A Literary Christmas – 17,99

Deze kerstbundel bevat gedichten, korte verhalen, en proza-uittreksels van enkele van de grootste dichters en schrijvers in de Engelse taal. Zoals Charles Dickens, John Donne, Benjamin Zephaniah en Thomas Tusser.

Doe jij één van deze kerstbundels cadeau?

CategoriesGive