9

9 x DE LEUKSTE KERST AFSPEELLIJSTEN OP SPOTIFY

kerst - muziek - afspeellijst - spotify - kerstmis

Lichtjes in de boom, warme chocomel in de hand en een muziekje op de achtergrond: ultieme kerstsfeer. Kerstliedjes hebben de gave je meteen mee te nemen naar een wereld vol sneeuw en gezelligheid. Pak er een kleedje bij en ga er lekker voor zitten. Dit zijn de leukste kerst afspeellijsten op Spotify.

Vind hier 9 x Spotify kerst afspeellijsten voor gezellige feestdagen >

Kerstfeestje?

Wil jij vooral kerstnummers die je lekker mee kunt blèren? Makkelijke liedjes die iedereen wel kent? Dan zijn deze twee leuke kerstlijsten voor jou: Christmas Hits & Christmas Pop.

Spotify Kerstlijst voor alle leeftijden

Kerst vier je samen, met jong en oud. Dan is het ook wel zo leuk als de muziek voor beide plezier brengt. Deze lijst combineert perfect nummers van Kinderen voor Kinderen en Djumbo met Kylie Minogue en Britney Spears – ja, echt!

Rustige Kerstlijst

Check dan deze akoestische lijst! Veel van ons krijgen nooit genoeg van ‘All I Want For Christmas Is You’, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen deze liefde deelt. De unplugged versies van allerlei kersthits vind je in deze kerstafspeellijst.

15 x De beste kerstfilms op Netflix (volgens IMDB) >

Hollandse Kerst

Aangezien we toch met zijn allen voornamelijk in Nederland zullen zijn: Hollandse kerstnummers! De lijst bestaat uit eigen nummers, maar ook uit covers – dus niet enkel ‘Flappie’.

Indie Kerst

Even iets anders dan je standaard kerstnummers misschien: een indie kerstafspeellijst! Spotify heeft ruim 120 nummers verzameld om jouw Kerst compleet te maken als je meer van dit genre houdt.

Home for Christmas

Meer van de chille vibes? Deze lijst in een pop en soul kerst-jasje is jouw lijst. Er staan grote en kleine namen in, waardoor het een lekkere afwisseling is.

December Kalender: 31 x activiteiten voor deze maand >

Kerst bij de Boom

De ideale playlist voor het fijne kerstgevoel! Met ruim 300 nummers is deze lijst top: voor ieder wat wils. Geniet van klassiekers, zoals ‘Do They Know It’s Christmas?’, hitjes als ‘Underneath the Tree’ en onbekendere, nieuwe nummers.

Latin Kerst

Als je dol bent op stijldansen als bachata, merengue of salsa dan wil je waarschijnlijk ook tijdens Kerstmis showen. Geen probleem! Spotify heeft dé kerstafspeellijst voor jou. Voetjes van de vloer dus!

Welke van deze kerst afspeellijsten ga jij tijdens de feestdagen opzetten?

CategoriesChill