1

11 x KAASFONDUE RESTAURANTS IN NEDERLAND

kaasfondue restaurant - kaasfondue restaurants - kaasfondue restaurants nederland - kaasfondue restaurant nederland - kaasfondue amsterdam - kaasfondue utrecht - kaasfondue bestellen

Kaasfondue laat niet alleen kaas smelten, maar ook veel harten. Vandaag is het de Nationale Kaasfondue dag en dat moet natuurlijk gevierd worden! Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Hieronder vind je de kaasfondue restaurants in Nederland.

Op zoek naar een fijn restaurant om te kaasfonduen? Vind hier 11 kaasfondue restaurants in Nederland >

Kaasfondue restaurants in Amsterdam

Café Bern

Deze Zwitserse zaak is een begrip in de hoofdstad als het gaat om kaasfondue restaurants in Amsterdam. Dat is logisch, want in Zwitserland weten ze natuurlijk wel hoe kaasfonduen werkt. Naast fondue hebben ze een goede Entrecôte, de Emincé de veau, de Steak au pistou, de Jemenitische salade en andere Bern-klassiekers.
Café Bern >

Fondue & Fondue

Fondue & Fondue bestaat nu zo’n 5 jaar en ook dit restaurant is een begrip geworden in Amsterdam. Het is de perfecte plek om een avondje heerlijk te genieten van overheerlijke verse vlees-, vis- of kaasfondue met daarbij een goed glas wijn.
Fondue & Fondue >

Proeflokaal A. van Wees

Hier vind je herkenbare gerechten die passen bij de Amsterdamse eetcultuur, zoals kipsaté, entrecote en een Hollandse kaasfondue. Ook mogen seizoensklassiekers als asperges en een mosselpannetje niet ontbreken en de keuken is hier open voor zowel lunch als diner.
Proeflokaal A. van Wees >

Kaasfondue restaurants in Rotterdam

Stadsbrouwerij De Pelgrim in Rotterdam

Stadsbrouwerij de Pelgrim vind je naast de Pelgrimvaderskerk in één van de stukjes Rotterdam dat niet is gebombardeerd. De brouwerij maakt sinds 1996 het bier voor Rotterdam. Naast heerlijke biertjes kun je hier ook terecht voor een heerlijke kaasfondue voor 2 personen.
De Pelgrim >

Kua Tacobar

Wil je eens wat anders dan de klassieke kaasfondue? Ga dan eens voor de Mexicaanse variant ‘Choriqueso’ bij Kua Tacobar! Deze fondue is met chorizo of cactus (!) en wordt geserveerd met tortilla’s in plaats van brood. Wij zijn helemaal enthousiast!
Kua Tacobar >

Toch wel zelf aan de slag? Vind hier het recept voor een heerlijke kaasfondue met truffel >

Kaasfondue restaurants in Utrecht

Le Clochard

Bij Le Clochard geniet van je van de bourgondische Franse keuken en kun je aanschuiven voor een klassieke kaasfondue met verse groeten en stokbrood. Dit fijne restaurant biedt ook de mogelijkheid om alle maaltijden af te halen. Lekker voor thuis op een koude dag!
Le Clochard >

De Bakkerswinkel

Dit restaurant vind je in een monumentaal pand op de hoek van de Plompetorengracht en Wittevrouwenstraat. Als het seizoen daar is, serveren ze hier ‘s avonds een heerlijke kaasfondue. Naast de Zwitserse variant (eventueel met truffeltapenade) kun je ook kiezen uit een Hollandse fondue of een versie met blauwe kaas.
De Bakkerswinkel >

Kaasfondue restaurants in Den Haag

Eetcafé de Kleine Weimar

Bij dit eetcafé kun je kiezen uit keuze uit kaasfondue in de varianten naturel, blauwe kaas, knoflook, rode peper en tuinkruiden. En daar krijg je een heerlijk portie stokbrood, salade, friet en groenten bij. Niks maar aan doen zeggen wij!
De Kleine Weimar >

Rootz

Rootz zit in een oud koetshuis in het centrum van Den Haag. Hier kun je een keuze maken uit de meer dan 200 bieren uit België en Nederland en genieten van de heerlijke maaltijden uit hun diverse keuken. Geniet hier dus eens van kaasfondue met een lekker biertje!
Rootz >

Meer kaasfondue restaurants in Nederland

In ’t Goede Uur in Haarlem

Restaurant in ’t Goede Uur is een van de oudste restaurants van Haarlem en al jaren bekend om haar kaas en wijn. Je vind dit knusse en fijne restaurant in de korte Houtstraat, midden in de gezellige Vijfhoek in een straatje vol met groene bomen en planten.
In ’t Goede Uur >

De Fonduevrouwen in Leiden

Gaby en Iris zijn samen zijn De Fonduevrouwen! Hun avontuur begon in 2018 met een pop-up kaasfonduerestaurant en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een tof fonduerestaurant. Ben je op zoek naar een avondje heerlijk kneuterig fonduen? Dan ben je hier aan het goede adres!
De Fonduevrouwen >

CategoriesFijne Foodspots