C

CHEF JORIS BIJDENDIJK OPENT TIJDELIJK RESTAURANT IN KOEPELKERK

Renaissance Amsterdam Hotel - joris bijdindijk - koepelkerk - bijzonder dineren

Amsterdamse topchef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van restaurant RIJKS en serveert tijdelijk een 5-gangen menu op een historische plek. De kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel wordt in de maanden augustus en september getransformeerd worden tot restaurant.

RIJKS klassiekers

Vanaf 15 augustus opende de historische Koepelkerk haar deuren tijdelijk als restaurant met aan het roer Joris Bijdendijk. Voor deze unieke samenwerking koken chef Joris en zijn team van RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, een speciaal menu met RIJKS klassiekers.

Denk hierbij aan biet met Tomasu beurre blanc en sint Jakobsmossel met codiumvinaigrette. Het 5-gangen menu wordt begeleid door mooie wijnen, zorgvuldig geselecteerd door sommelier Max van Bockel. Klinkt goed, toch?!

Meer bijzondere dinerplekken in Nederland vind je hier >

Een sterrendiner onder de sterren

De Renaissance Koepelkerk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot sfeervol restaurant, waar gasten kunnen dineren onder de sterren. Ervaar de magie van de Koepelkerk terwijl chef Joris en zijn team voor een onvergetelijke culinaire avond zorgen.

Deze bijzondere avond was voor het eerst te reserveren op zaterdag 15 augustus en daarna wekelijks op donderdag, vrijdag en zaterdag. Reserveren doe je hier >

Koepelkerk x RIJKS®

Vanaf 15 augustus t/m 26 september
Vijf gangen menu €60
Bijpassend wijnarrangement €7 per glas