DRINK / Drankje met

”JE KUNT MAKKELIJK 80 UUR PER WEEK WERKEN” | Drankje met Jelena Krstic, Founder MISSJ.theAgency

Onder de categorie 'Drankje Met' vind je interviews voor én door ambitieuze levensgenieters. Van grote social influencers tot female empowerment auteurs of ondernemende fashionista's. Deze week praten we met Jelena over het runnen van een all-round marketing agency. Wat komt daar bij kijken? Wij spraken de ambitieuze Jelena Krstic over ondernemen en het runnen van haar bedrijf MISSJ.theAgency. 

Onder de categorie ‘Drankje Met’ vind je interviews voor én door ambitieuze levensgenieters. Van grote social influencers tot female empowerment auteurs of ondernemende fashionista’s. Deze week praten we met Jelena over het runnen van een all-round marketing agency. Wat komt daar bij kijken? Wij spraken de ambitieuze Jelena Krstic over ondernemen en het runnen van haar bedrijf MISSJ.theAgency

Jelena! Zonder het gelijk over werk te hebben, wat kun je over jezelf vertellen? 

”Een heleboel! Ik ben Servisch van afkomst. Beide ouders komen daar vandaan en spreek de taal ook vloeiend. Heel handig als je daar dus op vakantie gaat. Ik woon bijna 10 jaar in Amsterdam, ik ben echt een ontzettende foodie en ben de eigenaresse van MISSJ.theAgency.”

Als ondernemende girlboss kunnen we er natuurlijk niet omheen. In je bio op Instagram staat marketing, branding, events en social. Tell us more!

”Ik ben 3 jaar geleden fulltime gaan freelancen en sinds begin dit jaar werk ik met personeel. Ik vind het leuk om MISSJ.theAgency juist meer allround te positioneren en dat je bij ons dus terecht kunt voor alles op het gebied van marketing. Van lanceringsevents, consultancy, social media beheer, branding encontent creation.. Het hele pakket dus!”


Op welk project kijk je tot nu toe met de meeste trots en plezier op terug en waarom?

”Mag ik er echt maar ééntje kiezen? Ik heb best wel veel projecten waar ik trots op ben. Maar goed, dan kies ik Styledry. Ik had super veel affiniteit met het product. Namelijk Showercaps en Dry shampoos. Onwijs goed over nagedacht en gebrand allemaal. Daarnaast had ik ook een fijne klik met de founder Evelien de Vries. Toen mijn opdracht afgelopen was vond ik dat heel erg jammer, maar dat hoort er wel bij. Je werkt vaak van opdracht naar opdracht. ”

En welk aspect van het runnen van een full-service marketing agency spreekt je het meest aan? 

”Dat je heel veel verschillende projecten kunt doen en niet de hele tijd hetzelfde. Daarnaast vind ik het leuk om de meiden die voor me werken te helpen en te ondersteunen om nog beter te worden.”

Onder de categorie 'Drankje Met' vind je interviews voor én door ambitieuze levensgenieters. Van grote social influencers tot female empowerment auteurs of ondernemende fashionista's. Deze week praten we met Jelena over het runnen van een all-round marketing agency. Wat komt daar bij kijken? Wij spraken de ambitieuze Jelena Krstic over ondernemen en het runnen van haar bedrijf MISSJ.theAgency. 

Iedere branche heeft minder leuke kanten. Welke zou jij in jouw vakgebied aanwijzen?

”Ik moet zeggen dat sinds ik voor mezelf werk ik in de ochtend wel m’n bed uit spring. Niet altijd maar 90% van de tijd wel. Er zijn eigenlijk niet echt veel dingen die ik niet echt leuk vind. Behalve het doen van de administratie. BAH!”

Als je alles zou mogen kiezen, welke klant zou jij dan het liefst nog toevoegen aan je portfolio? 

”CHANEL AUB! Ik heb altijd gezegd als ik ooit wordt gebeld door Chanel, dan ga ik ook. Ook al zou ik moeten verhuizen. Per direct!”

Wat is jouw ultieme tip voor ambitieuze vrouwen?

”Let goed op je gezondheid. Je kunt gemakkelijk 80 uur per week werken als je wilt. Het is alleen niet gezond en je kunt het dan ook niet lang volhouden. Probeer ook voldoende op te laden, te sporten en te slapen. Vooral goed slapen is echt heel belangrijk en heel underestimated. Ik merk zelf echt als ik voldoende slaap ik veel meer uit m’n dag haal. Qua focus maar ook qua productiviteit.”

Even iets anders, volgens mij houdt je ontzettend van reizen en zelf kom je uit Servië, een land in de Balkan. Kom je hier nog graag en zou je deze bestemming aanraden om te bezoeken?

”Ik kom hier vrijwel elk jaar! Bijna al mijn familie woont nog in Servië.  Ik kan Belgrado echt aan iedereen aanraden. Heerlijke stad, je kunt er lekker eten, chillen en feesten. En het is echt een heel stuk goedkoper dan in Nederland.”

Meer interviews met ambitieuze vrouwen vind je hier >

Tot slot, hoe ziet een moment van écht genieten er voor jou uit?

”Ik ben wel een echte levensgenieter. Echt genieten is voor mij als ik op vakantie ben nadat ik een periode echt heel hard heb gewerkt. Op het strand, zonnetje op m’n bol. Ik lig dan samen met m’n vriend op zo’n groot loungebed en we drinken een goede fles wijn en hebben heerlijke hapjes besteld.

Dat is voor mij echt ultiem genieten. Hier in Nederland kan dat ook gewoon zijn tijdens een hapje eten of als mijn vriend of andere vrienden lekker voor me hebben gekookt. Ik ben een foodie in hart en nieren”

Net als wij bij Girls Who Magazine! Meer zien en lezen van Jelena? Volg MISSJ.theAgency op Instagram!

 

 Gerelateerde artikelen